OnePlus X Book Case Hoesje – Wit (Nieuwland / Nylân) ☆☆☆☆

OnePlus X Book Case Hoesje - Wit in Nieuwland / Nylân

Geschikt voor: OnePlus X

OnePlus X Book Case Hoesje – Wit

Deze hoogwaardige bookcase biedt optimale bescherming voor uw smartphone en is erg handig en gemakkelijk in gebruik. Het hoesje is gemaakt van hoogwaardig kunstleder en aan de binnenkant bezit het hoesje een perfect passende houder, waarmee de telefoon rondom goed beschermd is. Daarnaast biedt de bookcase de mogelijkheid om het telefoonhoesje ook als portefeuille te gebruiken. Aan de binnenzijde is er ruimte voor pasjes en briefgeld. Door de krachtige magneetsluiting blijft de bookcase goed afgesloten en wordt de smartphone beschermd tegen stoten, krassen en stof. Gebruik de steunfunctie van de bookcase om de telefoon horizontaal op tafel zetten, voor het rustig bekijken van een filmpje of het lezen van een document.

Uitsparingen

Alle knoppen en functies van de smartphone blijven bruikbaar terwijl deze in de bookcase zit. De uitsparingen aan weerszijden zorgen ervoor dat de knoppen en aansluitingen toegankelijk blijven. Ook is er een opening voor de camera en flitser aanwezig.

Kenmerken:

  • Pasjeshouders – berg uw pasjes en briefgeld gemakkelijk op
  • Standfunctie – zet uw telefoon horizontaal rechtop
  • Hoogwaardig kunstleder
  • Perfecte bescherming
  • Bezit slimme uitsparingen

(EAN code: 8719123318344 ) (ID: 9200000072164490 Telefoonhoesjestore.nl) Zal je zo meteen eveneens opnieuw klus gerief bestellen in Nieuwland / Nylân ? OnePlus X Book Case Hoesje - Wit in Nieuwland / Nylân

Webshops in Friesland

Meestal wordt jouw artikel “OnePlus X Book Case Hoesje – Wit” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro’s tot 100 euros 2018 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Telefoonhoesjes in de streek van Dongeradeel (Nederland).

Bestellen? in Dongeradeel

Er zijn veel opties om items te bestellen in Nieuwland / Nylân.


Er zijn veel shops nabij Dongeradeel.

Vaak zul je het ook via het internet aanschaffen, bv. via bol !! www.boerenmagie.nl OnePlus X Book Case Hoesje - Wit in Nieuwland / Nylân