Nillkin Super Frosted Shield Backcover voor de Samsung Galaxy S7 edge – White (Escanaffles) ☆☆☆☆

Nillkin Super Frosted Shield Backcover voor de Samsung Galaxy S7 edge - White in Escanaffles

Geschikt voor: Samsung Galaxy S7 edge

Nillkin Backcover voor Samsung Galaxy S7 edge
Deze backcover is geheel op maat gemaakt voor de Samsung Galaxy S7 edge door middel van de beste technieken van nu! Door de optimale pasvorm beschermt de backcover je smartphone perfect. De Nillkin Backcover voor Samsung Galaxy S7 edge wordt geleverd inclusief displayfolie en schoonmaakdoekje voor je scherm.

Opvallende bescherming voor je Samsung Galaxy S7 edge
De matte afwerking geeft de backcover voor Samsung Galaxy S7 edge een stijlvolle en strakke uitstraling. Tevens zorgt de matte laag voor een comfortabele ligging in de hand en dat de hoes stof- en vingerafdrukvrij blijft. Het materiaal is slijtvast, antislip, stofdicht en gemakkelijk schoon te maken.

Bestel nu uw Samsung Galaxy S7 edge Nillkin Backcover!

  • Merk: Nillkin
  • Kleur: wit
  • Op maat gemaakt voor de Samsung Galaxy S7 edge
  • Vervaardigd uit hard kunststof
  • Inclusief screenprotector
  • Super Frosted oppervlak; extra grip
  • Matte afwerking voorkomt vingerafdrukken
  • Effectieve bescherming bij dagelijks gebruik

(EAN code: 8718722141360 Geschikt voor de Samsung Galaxy S7 edge – Back case inclusief screen protector) (ID: 9200000056951135 Nillkin) Zal je binnenkort ook opnieuw make up kopen in Escanaffles ? Nillkin Super Frosted Shield Backcover voor de Samsung Galaxy S7 edge - White in Escanaffles

Winkelen in Henegouwen

Meestal wordt jouw artikel “Nillkin Super Frosted Shield Backcover voor de Samsung Galaxy S7 edge – White” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook later betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro tot 100 euro 2018 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Telefoonhoesjes in de regio van Celles (Ht.) (België).

Online in Celles (Ht.)

Er zijn verschillende opties om koopwaar te bestellen in Escanaffles.


Er bestaan veel shops nabij Celles (Ht.).

Meestal wil je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol !! boerenmagie.nl Nillkin Super Frosted Shield Backcover voor de Samsung Galaxy S7 edge - White in Escanaffles