Nillkin Full Face Tempered Glass 3D AP+ PRO voor Apple iPhone 7 (4.7″) Rood (Aagtekerke) ☆☆☆☆

Nillkin Full Face Tempered Glass 3D AP+ PRO voor Apple iPhone 7 (4.7

Geschikt voor: Apple iPhone 7 (4.7″)

3D
Bescherm niet alleen het beeldscherm tegen krassen en stoten, maar de gehele voorkant van uw toestel. De protector past namelijk perfect op uw toestel. Zelfs de afbuigende randen worden door het gebogen glas optimaal beschermd. Het glas is niet alleen uitermate sterk maar wonderbaarlijk genoeg ook buigzaam. Hierdoor blijft Force Touch ook wel bekend als 3D Touch mogelijk. Het is net alsof er niets op het toestel is bevestigd.

Speciaal glas
De perfecte bescherming tegen krassen en stoten op het beeldscherm van uw toestel is de “Nillkin 3D Tempered Glass Full-Screen”. Doordat er gebruik is gemaakt van speciaal 9H glas reageert uw toestel niet vertraagt op uw aanraking. De H staat voor Hardness en de 9 drukt de hardheid ervan uit. Ter vergelijking, een diamant is een van de sterkste mineralen en heeft een hardheid van 10H. Bij een valpartij is het waarschijnlijker dat de protector barst dan het toestelscherm zelf.

Nanotechnologie
Tevens is door de nieuwe Nano techniek, de glazen screen protector stof- en spat waterdicht. Vanaf heden is de voorkant van uw toestel dus nog beter opgewassen tegen krasjes, stootjes, stofdeeltjes en vingerafdrukken. De screen protector is 100% lichtdoorlatend en vrijwel onzichtbaar op uw toestel. En dat terwijl de display folie maar 0.23mm dun is.

Eenvoudig aan te brengen
De 3D-protector wordt op de voorzijde van uw toestel aangebracht en zorgt ervoor dat de voorzijde van uw toestel als nieuw blijft. De Full-screen protector is eenvoudig aan te brengen met behulp van de bijgeleverde hulpmiddelen en de gebruikersinstructies welke achterop de verpakking staan weergegeven.

Kenmerken
• 3D Tempered Glass / 3D Glas Full-Screen protector
• Uitstekende bescherming tegen krassen en stoten
• Ondersteunt 3D Touch / Force Touch
• Ultra sterk en buigzaam materiaal vervaardigd uit echt glas
• Voorkomt vlekken en vingerafdrukken op het scherm
• Voorzien van een waterafstotende coating

Op maat gemaakt voor het beeldscherm van de Apple iPhone 7 (4.7″) en wat vorm, grootte, uitsparingen en rondingen betreft.

› Dit betreft een origineel Nillkin Product uit de “Amazing H” serie. (EAN code: 8719299017003 ) (ID: 9200000078718596 Nillkin) Ga je binnenkort eveneens terug parfum kopen in Aagtekerke ? Nillkin Full Face Tempered Glass 3D AP+ PRO voor Apple iPhone 7 (4.7

Tafelen in Zeeland

Meestal wordt jouw artikel “Nillkin Full Face Tempered Glass 3D AP+ PRO voor Apple iPhone 7 (4.7″) Rood” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar �,� tot 100 euro 2018 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele interessante electronics Screenprotectors in de regio van Veere (Nederland).

Online in Veere

Er zijn veel manieren om artikelen te spotten in Aagtekerke.


Er bestaan tal van winkels nabij Veere.

Vaak kan je het ook online aanschaffen, bv. via bol !! WWW.boerenmagie.nl Nillkin Full Face Tempered Glass 3D AP+ PRO voor Apple iPhone 7 (4.7