Nillkin 3D Tempered Glass Screen Protector Samsung Galaxy S8 (Grubbenvorst) ☆

Nillkin 3D Tempered Glass Screen Protector Samsung Galaxy S8 in Grubbenvorst

Geschikt voor: Samsung Galaxy S8

Een tempered glass screen protector is niet zomaar een screen protector. Door gebruik te maken van nano technologieën is men er in geslaagd om screen protector te maken met veel voordelen ten opzichte van een normale display folie voor de Samsung Galaxy S8. De tempered glass screen protector biedt meer bescherming tegen krassen en stoten. De folie is ook nog eens vrij dun waardoor u er absoluut geen hinder van zult ondervinden als u deze heeft geplaatst op uw Samsung Galaxy S8.

Hardheid

De hardheid van de tempered glass screen protector wordt gemeten aan de hand van de potlood hardheids schaal. Deze display folie heeft een hardheid van 9H. Dat betekent dat het de stekste is op deze schaal. De hardheidstest wordt uitgevoerd door een potlood in een hoek van 45 graden op de folie te drukken. De test is geslaagd als er geen krasje zichtbaar is op de folie. Het gaat dus om een erg stevige folie waar absoluut niet zomaar krasjes op komen.

Waterdichte coating

Deze Samsung Galaxy S8 tempered glass screen protector heeft een waterdichte nano coating, daardoor kan vocht zich niet hechten aan de folie. Door de nanotechnologie die is toegepast op deze folie zal deze water afstoten. U zult zien dat er bolletjes water ontstaan die direct van het toestel af glijden.

Schoon scherm

Het grote voordeel van de tempered glass screen protector is dat deze er voor zorgt dat er geen vieze vlekken op het scherm komen. Door de nanotechnologie op de bovenste laag van de tempered glass zal ook olie of een watervaste stift niet hechten. Hierdoor blijft uw scherm altijd mooi schoon.

Installatie

De tempered glass screen protector is gemakkelijk te installeren. In de verpakking zijn een schoonmaakdoekje, een stof absorberende sticker en een alcoholgaasje meegeleverd. Door eerst het toestel netjes vuil en stof vrij te maken kan vervolgens de tempered glass screen protector worden aangebracht. De tempered glass hoeft enkel op het scherm geplaatst te worden, waarna u er met 1 vinger op kunt drukken. De folie zal zich nu vanzelf gaan hechten aan het scherm. Als er toch nog kleine luchtbelletjes onder zichtbaar zijn dan kunt u deze gemakkelijk met uw vinger weg drukken.

Waarom een tempered glass screen protector?

  • Op maat gemaakt voor de Samsung Galaxy S8
  • Beschermt uw Samsung Galaxy S8 tegen krassen en stoten
  • Gemakkelijk te installeren zonder luchtbellen
  • Geen vieze vingers, of andere viezigheid op het scherm
  • Een waterafstotende coating
  • Bedekt het gehele scherm

Let op: Edge to Edge screenprotectors zijn niet compatible met hoesjes. Voor meer informatie neem contact op met onze klantenservice.

(EAN code: 6902048140486 ) (ID: 9200000077879674 Nillkin) Ga je straks eveneens terug kleding kopen in Grubbenvorst ? Nillkin 3D Tempered Glass Screen Protector Samsung Galaxy S8 in Grubbenvorst

Shoppen in Limburg

Meestal wordt jouw item “Nillkin 3D Tempered Glass Screen Protector Samsung Galaxy S8” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen lopen uiteen enkele euro’s tot honderden euro 2018 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele interessante electronics Screenprotectors in de streek van Horst aan de Maas (Nederland).

Winkels in Horst aan de Maas

Er zijn veel manieren om koopwaar te zoeken in Grubbenvorst.


Er bestaan veel shops nabij Horst aan de Maas.

Vaak wil je hem ook online aanschaffen, bv. via bol !! www.boerenmagie.nl Nillkin 3D Tempered Glass Screen Protector Samsung Galaxy S8 in Grubbenvorst