Neopreen Sleeve met Fragile motief voor Prestigio Multipad Visconte Pro (Voorstonden) ☆☆☆☆

Neopreen Sleeve met Fragile motief voor Prestigio Multipad Visconte Pro in Voorstonden

Geschikt voor: Prestigio Multipad Visconte

Prestigio Multipad Visconte Pro Sleeve.
Deze unieke en universele hoes is geschikt voor de Prestigio Multipad Visconte Pro. De sleeve is gemaakt van neopreen, een waterafstotende stof waarvan ook duikpakken zijn gemaakt. Hierdoor biedt de sleeve uitstekende bescherming aan uw Prestigio Multipad Visconte Pro. Aan de buitenzijde is een sierlijke `Fragile` opdruk geplaatst.
Deze sleeve is flexibel, waterafstotend en spatwaterdicht. Daarmee is dit een ideaal accessoire voor de vakantie, want de hoes biedt bescherming tegen opspattend water van bijvoorbeeld het zwembad of de zee. Of als er per ongeluk een glas drinken omvalt en uw Prestigio Multipad Visconte Pro ligt toevallig net in de buurt.
De sleeve heeft een ritssluiting en is hierdoor makkelijk te openen en sluiten. Deze sleeve van i12Cover is compact en van een goede kwaliteit. Dankzij het extra vak aan de buitenzijde is het ook mogelijk om bijvoorbeeld nog een schrijfblok of oplader mee te nemen.
Met deze trendy sleeve kunt u uw Prestigio Multipad Visconte Pro veilig vervoeren, zelfs als deze in een aktetas, rugtas of koffer wordt vervoerd.
Uitgevoerd in zwart met blauwe randen en een leuke `Fragile` opdruk.

Kenmerken

  • Kleur: Motief

(EAN code: 8719019278264 ) (ID: 9200000038817685 i12Cover) Zal je straks ook terug speelgoed bestellen in Voorstonden ? Neopreen Sleeve met Fragile motief voor Prestigio Multipad Visconte Pro in Voorstonden

Webshops in Gelderland

Meestal wordt jouw artikel “Neopreen Sleeve met Fragile motief voor Prestigio Multipad Visconte Pro” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar �,� tot honderden euros 2018 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele goede computer Hoesjes in de streek van Brummen (Nederland).

Bestellen? in Brummen

Er zijn veel manieren om items aan te schaffen in Voorstonden.


Er bestaan veel shops nabij Brummen.

Misschien zul je hem ook online bestellen, bv. via bol !! WWW.boerenmagie.nl Neopreen Sleeve met Fragile motief voor Prestigio Multipad Visconte Pro in Voorstonden