Mpman Tablet Mpqc804 Diamond Class Hoes, Luxe Cover, Comfortabele Case, Rood, merk i12Cover (Molenaarsgraaf) ☆☆☆

Mpman Tablet Mpqc804 Diamond Class Hoes, Luxe Cover, Comfortabele Case, Rood, merk i12Cover in Molenaarsgraaf

Geschikt voor: Mpman Tablet | Mpman Tablet Mpqc804

Advies verkoopprijs: €30.95

Deze universele Diamond Class hoes biedt een hoge standaard aan kwaliteit en betrouwbaarheid en is passend voor de Mpman Tablet Mpqc804.

De case is gemaakt van zeer stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming. Hierdoor is te voelen dat u met deze case kwaliteit in handen heeft.

De Mpman Tablet Mpqc804 wordt stevig in de case vastgehouden met drie beklede en buigbare metalen klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van uw toestel valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de tablet het gemakkelijkst in de hoes.

Met een magnetische sluiting kunt u de hoes makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is ook mooi afgewerkt met een metalen strip en het “Diamond Class” logo.

Deze case heeft een Multi Stand functie waardoor het mogelijk is de Mpman Tablet Mpqc804 rechtop in landschap modus en in elke gewenste schuine positie te plaatsen.

De drie gleuven waarin u uw Mpman Tablet Mpqc804 kunt positioneren zorgen voor extra stabiliteit zodat deze niet weg zal glijden als hij schuin in de hoes staat.

Deze hoes is van het merk i12Cover.

(EAN code: 8718778497602 ) (ID: 9200000022683578 i12Cover) Ga je zo meteen eveneens terug speelgoed bestellen in Molenaarsgraaf ? Mpman Tablet Mpqc804 Diamond Class Hoes, Luxe Cover, Comfortabele Case, Rood, merk i12Cover in Molenaarsgraaf

Klussen in Zuid-Holland

Meestal wordt jouw goed “Mpman Tablet Mpqc804 Diamond Class Hoes, Luxe Cover, Comfortabele Case, Rood, merk i12Cover” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro tot 100 euros 2018 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Hoesjes in de regio van Molenwaard (Nederland).

Online in Molenwaard

Er zijn verschillende opties om artikelen aan te schaffen in Molenaarsgraaf.


Er zijn tal van winkels nabij Molenwaard.

Meestal wil je hem ook online bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! boerenmagie.nl Mpman Tablet Mpqc804 Diamond Class Hoes, Luxe Cover, Comfortabele Case, Rood, merk i12Cover in Molenaarsgraaf