Motorola Moto X Style Bookcase Hoesje Lychee – Roze (Havelte) ☆☆☆

Motorola Moto X Style Bookcase Hoesje Lychee - Roze in Havelte

Geschikt voor: Motorola Moto X Style

Motorola Moto X Style Bookcase Hoesje Lychee – Roze

Deze hoogwaardige bookcase biedt optimale bescherming voor uw smartphone en is erg handig en gemakkelijk in gebruik. Het hoesje is gemaakt van hoogwaardig kunstleder en aan de binnenkant bezit het hoesje een perfect passende houder, waarmee de telefoon rondom goed beschermd is. Daarnaast biedt de bookcase de mogelijkheid om het telefoonhoesje ook als portefeuille te gebruiken. Aan de binnenzijde is er ruimte voor pasjes en briefgeld. Door de krachtige magneetsluiting blijft de bookcase goed afgesloten en wordt de smartphone beschermd tegen stoten, krassen en stof. Gebruik de steunfunctie van de bookcase om de telefoon horizontaal op tafel zetten, voor het rustig bekijken van een filmpje of het lezen van een document.

Uitsparingen

Alle knoppen en functies van de smartphone blijven bruikbaar terwijl deze in de bookcase zit. De uitsparingen aan weerszijden zorgen ervoor dat de knoppen en aansluitingen toegankelijk blijven. Ook is er een opening voor de camera en flitser aanwezig.

Kenmerken:

  • Pasjeshouders – berg uw pasjes en briefgeld gemakkelijk op
  • Standfunctie – zet uw telefoon horizontaal rechtop
  • Hoogwaardig kunstleder
  • Perfecte bescherming
  • Bezit slimme uitsparingen

(EAN code: 8719123292583 ) (ID: 9200000072040946 Telefoonhoesjestore.nl) Ga je binnenkort ook opnieuw speelgoed aanschaffen in Havelte ? Motorola Moto X Style Bookcase Hoesje Lychee - Roze in Havelte

Shoppen in Drenthe

Meestal wordt jouw item “Motorola Moto X Style Bookcase Hoesje Lychee – Roze” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar �,� tot 100 euros 2018 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics Telefoonhoesjes in de streek van Westerveld (Nederland).

Waar? in Westerveld

Er zijn veel opties om koopwaar te zoeken in Havelte.


Er bestaan tal van winkels nabij Westerveld.

Meestal kan je het ook via het internet bestellen, bv. via bol.com !! boerenmagie.nl Motorola Moto X Style Bookcase Hoesje Lychee - Roze in Havelte