Motorola Moto G4/G4 Plus Hoesje Dromenvanger (Driekapellen) ☆☆

Motorola Moto G4/G4 Plus Hoesje Dromenvanger in Driekapellen

Geschikt voor: Motorola Moto G4 | Motorola Moto G4 Plus

Just in Case Motorola Moto G4 en Moto G4 Plus Soft TPU Backcovers
Laat jouw Motorola Moto G4 en Moto G4 Plus nog meer opvallen met de Just in Case Soft TPU Backcover. Doordat de basis transparant is, blijft het originele design van de Motorola Moto G4 en Moto G4 Plus behouden en wordt deze voorzien van extra detail. De Just in Case Soft TPU Backcover is op maat gemaakt voor jou Motorola Moto G4 en Moto G4 Plus en vormt perfect om het toestel heen. De slanke back case biedt een uitstekende bescherming aan de zij- en achterkant en behoudt volledig toegang tot alle poorten en knoppen van het toestel.

Back Case met een unieke print
Met deze opvallende cover zal jouw Motorola Moto G4 en Moto G4 Plus zich duidelijk onderscheiden van de rest. De flexibele backcover beschermt jouw Motorola Moto G4 en Moto G4 Plus tegen krassen, stoten en vlekken. Daarnaast biedt de Just in Case Soft TPU Backcover een anti-slip laag, waardoor het toestel met extra grip en comfort in de hand ligt. De Just in Case Backcase heeft een slank formaat, waardoor het een minimale bulk toevoegt en hierdoor broekzak vriendelijk blijft.

Bestel deze Just in Case Design case voor de Motorola Moto G4 en Moto G4 Plus en geniet van een unieke cover. De Just in Case Design case is verkrijgbaar in de modellen .

(EAN code: 8718722494688 ) (ID: 9200000078943480 Just in Case) Zal je binnenkort ook opnieuw make up bestellen in Driekapellen ? Motorola Moto G4/G4 Plus Hoesje Dromenvanger in Driekapellen

Online in West-Vlaanderen

Meestal wordt jouw bestelling “Motorola Moto G4/G4 Plus Hoesje Dromenvanger” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro’s tot honderden euros 2018 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele interessante electronics Telefoonhoesjes in de streek van Diksmuide (België).

Bestellen? in Diksmuide

Er zijn veel opties om deals te zoeken in Driekapellen.


Er zijn tal van shops nabij Diksmuide.

Meestal kan je het ook online aanschaffen, bv. via bol.com !! www.boerenmagie.nl Motorola Moto G4/G4 Plus Hoesje Dromenvanger in Driekapellen