Motorola Moto G hand tasje met gestikt ruitjes patroon, zwart , merk i12Cover (Lommel) ☆

Motorola Moto G hand tasje met gestikt ruitjes patroon, zwart , merk i12Cover in Lommel

Geschikt voor: Motorola Moto G

Motorola Moto G hand tasje (universeel te gebruiken).
Een stijlvol beschermhoesje voor uw Motorola Moto G en een portemonnee in één! Dankzij het meegeleverde koordje kunt u het telefoon tasje ook als klein handtasje gebruiken. Zo heeft u altijd alles bij de hand en wordt uw Motorola Moto G beschermd tegen krassen en vallen. Het telefoon tasje is voorzien een sluiting d.m.v. een drukknoop.
De cover van dit luxe telefoon tasje is vervaardigd van PU-leer voor een langdurige bescherming. Het materiaal heeft de eigenschappen van echt en zacht leder, tevens zorgt het voor optimale grip. De binnenzijde is voorzien van een zachte voering van stof om krassen aan uw Motorola Moto G te voorkomen. De telefoon kan eenvoudig in het hiervoor bestemde vakje worden geschoven. De afmetingen kunt u onderaan deze tekst vinden.
Het PU-leder is voorzien van een stijlvol gestikt wiebertjes / ruitjes patroon (Chanel Lattice design). Dat maakt het tot een betaalbaar must-have accessoire voor de liefhebber. Verkrijgbaar in de trendy kleur rood of klassiek en stijlvol zwart.
Als extra heeft het handtasje nog enkele vakjes voor pasjes en een ruimte voor bijvoorbeeld papiergeld.
Afmeting smartphone vakje: ca. 136 x 76 mm.
Bent u op zoek naar een telefoon tasje voor uw Motorola Moto G met een stijlvol en luxe design? Dan is dit het accessoire voor u! (EAN code: 8719019644953 ) (ID: 9200000045416753 i12Cover) Ga je zo meteen eveneens opnieuw klus gerief bestellen in Lommel ? Motorola Moto G hand tasje met gestikt ruitjes patroon, zwart , merk i12Cover in Lommel

Tafelen in Limburg

Meestal wordt jouw artikel “Motorola Moto G hand tasje met gestikt ruitjes patroon, zwart , merk i12Cover” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele �,� tot 100 euro 2018 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele goede electronics Telefoonhoesjes in de regio van Lommel (België).

Winkels in Lommel

Er zijn veel opties om koopwaar te vinden in Lommel.


Er bestaan veel shops nabij Lommel.

Meestal wil je het ook via het internet bestellen, bv. via bol.com !! boerenmagie.nl Motorola Moto G hand tasje met gestikt ruitjes patroon, zwart , merk i12Cover in Lommel