Mobiparts Premium Flip Case LG Optimus L7 II Pink (Biezenmortel) ☆☆☆

Mobiparts Premium Flip Case LG Optimus L7 II Pink in Biezenmortel

Geschikt voor: LG Optimus L7 II

Premium Flip Case voor LG Optimus L7 II

Deze stijlvolle flip case is onderdeel van een nieuwe collectie van Mobiparts, de Premium lijn. De Premium flip case onderscheidt zich op meerdere vlakken van de rest van de collectie. De voering is fluweel zacht en in de afwerking zit net iets meer kwaliteit. De magnetische sluiting is mee gekleurd met de case en valt netjes weg in het ontwerp. De pasvorm is uitstekend en zeer slank.

Echt leder!

De Premium Flip Case is gemaakt van Nubuck leder. Nubuck is bewerkt leder dat aan de bovenkant van de huid licht is opgeschuurd, waardoor er een fluweelachtige uitstraling ontstaat en het zacht aanvoelt. Het uiterlijk komt overeen met sude, maar is wat steviger. De buitenkant van de case is daarna bewerkt met Tafta. Hierdoor blijft het leder soepel, goed beschermd, duurzaam en behoudt het leder zijn soft touch! Kortom de Premium Flip Case is het helemaal waard.

Optimale bescherming

De Premium beschermhoes biedt optimale bescherming tegen krassen, stoten en kleine valpartijen. Bovendien heeft deze hoes een magnetische sluiting, zo blijft de flip case stevig op z’n plaats. En dankzij uitsparingen blijven belangrijke knoppen en poorten altijd beschikbaar.

Kenmerken:

Nieuwe collectie Premium flip case Uitstekende pasvorm en zeer slank ontwerp Duurzaam echt Nubuck leder! Bewerkt met Tafta voor een fluweel zachte soft touch Fluweel zachte binnenvoering Meer kwaliteit in de afwerking Meegekleurde magnetische sluiting Optimale bescherming tegen krassen, stoten, vuil en kleine valpartijen Belangrijke knoppen en poorten blijven beschikbaar Geschikt voor LG Optimus L7 II (EAN code: 8718066223265 ) (ID: 9200000017795881 Mobiparts) Ga je binnenkort ook opnieuw klus gerief aanschaffen in Biezenmortel ? Mobiparts Premium Flip Case LG Optimus L7 II Pink in Biezenmortel

Tafelen in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw bestelling “Mobiparts Premium Flip Case LG Optimus L7 II Pink” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro tot 100 euro 2018 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics Telefoonhoesjes in de streek van Haaren (Nederland).

Winkels in Haaren

Er zijn verschillende opties om koopwaar aan te schaffen in Biezenmortel.


Er zijn tal van shops nabij Haaren.

Vaak kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! boerenmagie.nl Mobiparts Premium Flip Case LG Optimus L7 II Pink in Biezenmortel