Mobiparts Premium Flip Case Apple iPhone 5/5S/SE Yellow (Midlum / Mullum) ▷

Mobiparts Premium Flip Case Apple iPhone 5/5S/SE Yellow in Midlum / Mullum

Geschikt voor: Apple iPhone 5/5s

Premium Flip Case voor Apple iPhone 5, iPhone 5S en iPhone SE

Deze stijlvolle flip case is onderdeel van een nieuwe collectie van Mobiparts, de Premium lijn. De Premium flip case onderscheidt zich op meerdere vlakken van de rest van de collectie. De voering is fluweel zacht en in de afwerking zit net iets meer kwaliteit. De magnetische sluiting is mee gekleurd met de case en valt netjes weg in het ontwerp. De pasvorm is uitstekend en zeer slank.

Echt leder!

De Premium Flip Case is gemaakt van Nubuck leder. Nubuck is bewerkt leder dat aan de bovenkant van de huid licht is opgeschuurd, waardoor er een fluweelachtige uitstraling ontstaat en het zacht aanvoelt. Het uiterlijk komt overeen met sude, maar is wat steviger. De buitenkant van de case is daarna bewerkt met Tafta. Hierdoor blijft het leder soepel, goed beschermd, duurzaam en behoudt het leder zijn soft touch! Kortom de Premium Flip Case is het helemaal waard.

Optimale bescherming

De Premium beschermhoes biedt optimale bescherming tegen krassen, stoten en kleine valpartijen. Bovendien heeft deze hoes een magnetische sluiting, zo blijft de flip case stevig op z’n plaats. En dankzij uitsparingen blijven belangrijke knoppen en poorten altijd beschikbaar.

Kenmerken:

Nieuwe collectie Premium flip case Uitstekende pasvorm en zeer slank ontwerp Duurzaam echt Nubuck leder! Bewerkt met Tafta voor een fluweel zachte soft touch Fluweel zachte binnenvoering Meer kwaliteit in de afwerking Meegekleurde magnetische sluiting Optimale bescherming tegen krassen, stoten, vuil en kleine valpartijen Belangrijke knoppen en poorten blijven beschikbaar Geschikt voor Apple iPhone 5, iPhone 5S en iPhone SE (EAN code: 8718066282286 ) (ID: 9200000043142941 Mobiparts) Zal je zo meteen ook opnieuw klus gerief bestellen in Midlum / Mullum ? Mobiparts Premium Flip Case Apple iPhone 5/5S/SE Yellow in Midlum / Mullum

Shoppen in Friesland

Meestal wordt jouw bestelling “Mobiparts Premium Flip Case Apple iPhone 5/5S/SE Yellow” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro tot 100 euros 2018 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele goede electronics Telefoonhoesjes in de regio van Harlingen (Nederland).

Bestellen? in Harlingen

Er zijn veel opties om koopwaar te vinden in Midlum / Mullum.


Er zijn veel winkels nabij Harlingen.

Vaak kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol !! WWW.boerenmagie.nl Mobiparts Premium Flip Case Apple iPhone 5/5S/SE Yellow in Midlum / Mullum