Mobiparts Excellent Backcover voor Apple iPhone 7 / iPhone 8 Oaked Cognac (Neerrepen) ☆☆☆

Mobiparts Excellent Backcover voor Apple iPhone 7 / iPhone 8 Oaked Cognac in Neerrepen

Geschikt voor: Apple iPhone 7 / Apple iPhone 8

Mobiparts Excellent Backcover voor Apple iPhone 7 / iPhone 8 Oaked Cognac

Gebruik deze back cover om uw toestel te beschermen tegen krassen, stoten, vuil en kleine valpartijen.

Excellent Backcover

Deze case mag zeker Excellent genoemd worden vanwege de uiterst duurzame afwerking en luxe materialen. De Excellent Backcover is onderdeel van de nieuwe collectie van Mobiparts, de Excellent collectie. De binnenkant van de case is verwerkt met een fluweel zachte voering.

Echt leder!

De Excellent Backcover is gemaakt van echt leder en heeft een prachtige afwerking. Het exclusieve leder komt direct onder de nerfsplit vandaan en behoudt daardoor de hoogwaardige kwaliteit van de huidlaag. Het leder is erg sterk, duurzaam en scheurvast. De case is verwerkt met een bindmiddel finish om het leder te beschermen tegen inwerken van vocht, transpiratie en vuil. Tot slot is het leder met een fijne korrel gekenmerkt om de prachtige exclusieve structuur aan de case toe te voegen.

Optimale bescherming

De excellent beschermhoes biedt optimale bescherming tegen krassen, stoten en kleine valpartijen. Uw dure smartphone blijft veilig in de Mobiparts back cover case. En dankzij de handige uitsparingen blijven alle belangrijke knoppen en poorten volledig beschikbaar. Zelfs uw camera met flitser kunt u altijd blijven gebruiken! Om het display van uw toestel optimaal te beschermen raden wij aan om gebruik te maken van een screenprotector.

Kenmerken:

– Nieuwe collectie Excellent Backcover
– Hoge kwaliteit afwerking met luxe uitstraling
– Vervaardigd uit duurzaam echt leder
– Fluweel zachte voering
– 1 opbergvak voor creditcard, pinpas of visitekaartjes aan de achterzijde van de case
– Optimale bescherming tegen krassen, stoten, vuil en kleine valpartijen
– Handige uitsparingen, zelfs de camera met flitser is volledig te gebruiken
– Belangrijke knoppen en poorten blijven beschikbaar
– Garantie: 12 maanden

Deze backcover case kunt u gebruiken voor de volgende Apple smartphones:

Apple iPhone 8
Apple iPhone 7 (EAN code: 8718066357656 ) (ID: 9200000075957794 Mobiparts) Ga je zo meteen ook terug klus gerief kopen in Neerrepen ? Mobiparts Excellent Backcover voor Apple iPhone 7 / iPhone 8 Oaked Cognac in Neerrepen

Klussen in Limburg

Meestal wordt jouw bestelling “Mobiparts Excellent Backcover voor Apple iPhone 7 / iPhone 8 Oaked Cognac” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro tot honderden euros 2018 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele goede electronics Telefoonhoesjes in de streek van Tongeren (België).

Waar? in Tongeren

Er zijn verschillende manieren om deals te spotten in Neerrepen.


Er bestaan tal van shops nabij Tongeren.

Vaak kan je het ook online bestellen, bv. via bol.com !! boerenmagie.nl Mobiparts Excellent Backcover voor Apple iPhone 7 / iPhone 8 Oaked Cognac in Neerrepen