Mobigear Glazen Screenprotector Goud Case Compatible Samsung Galaxy S8 Plus (Hoenderloo) ☆☆

Mobigear Glazen Screenprotector Goud Case Compatible Samsung Galaxy S8 Plus in Hoenderloo

Geschikt voor: Samsung Galaxy S8 Plus

Deze Tempered Glass Curved Screenprotector is een luxe protector van echt gehard glas, en biedt bescherming tegen krassen en vuil met behoud van de touch van echt glas. De prestaties zijn exact hetzelfde als het toestel zonder protector. De afgeronde rand loopt precies mee met de afgeronde rand van het toestel waardoor deze screenprotector volledige bescherming biedt. Deze uitvoering is geschikt voor gebruik met een hoesje*. In de verpakking vindt u 1 stuk MobiGear gehard glazen protector. Daarnaast levert MobiGear enkele accessoires mee om de protector eenvoudig zelf aan te brengen. Zo is er een alcohol doekje en een microfiber doekje meegeleverd om het scherm voor aanbrengen goed te reinigen. Het aanbrengen zelf is eenvoudig. De screenprotector moet correct worden uitgelijnd, en zal vervolgens vanzelf zonder luchtbellen hechten aan het scherm.

* Geschikt voor gebruik met hoesje

Deze uitvoering is iets smaller dan andere screenprotectors voor Samsung Galaxy S8 Plus. Het voordeel hiervan is dat deze ook te gebruiken is in combinatie met de meeste hoesjes. We raden u aan de screenprotector eerst te passen zonder de plaklaag te verwijderen. Mocht het toch niet passen in combinatie met uw hoesje dan mag u het product ongebruikt retourneren.

(EAN code: 8719088044968 ) (ID: 9200000080495027 MobiGear) Ga je zo meteen eveneens terug parfum bestellen in Hoenderloo ? Mobigear Glazen Screenprotector Goud Case Compatible Samsung Galaxy S8 Plus in Hoenderloo

Winkelen in Gelderland

Meestal wordt jouw bestelling “Mobigear Glazen Screenprotector Goud Case Compatible Samsung Galaxy S8 Plus” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen lopen uiteen enkele euro’s tot 100 euro 2018 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics Screenprotectors in de regio van Ede (Nederland).

Waar? in Ede

Er zijn verschillende opties om items aan te schaffen in Hoenderloo.


Er bestaan tal van shops nabij Ede.

Meestal zul je het ook via het internet bestellen, bv. via bol !! www.boerenmagie.nl Mobigear Glazen Screenprotector Goud Case Compatible Samsung Galaxy S8 Plus in Hoenderloo