Mercury Goospery – iPhone 7 Plus Hoesje – Leather Case Diary Groen (Lankhorst) ▷

Mercury Goospery - iPhone 7 Plus Hoesje - Leather Case  Diary Groen in Lankhorst

iPhone 7 Plus Hoesje Leather Case

Bescherm met deze groene diary wallet case je iPhone 7 Plus tegen stoten, krassen en vuil! Mercury Goospery maakt hoesjes van hoge kwaliteit met het oog op detail. Het hoesje is gemaakt van hoge kwaliteit kunstleer en heeft een prachtige afwerking waardoor het hoesje er stijlvol uitziet! Het hoesje opent en sluit gemakkelijk door de flap aan de voorkant horizontaal naar de zijkant te openen of te sluiten. Door de flap helemaal naar achter te vouwen heb je geen last van het hoesje tijdens het bellen. Door de vele opbergmogelijkheden en volledige bescherming, lijkt het hoesje daarnaast bijna op een volwaardige portemonnee! Het hoesje is op maat gemaakt waardoor deze perfect past op je iPhone 7 Plus.

Functionaliteiten van het Leather Case Hoesje

Dit hoesje beschermt je telefoon aan alle kanten en is daardoor de beste vorm van bescherming. Daarnaast zit je telefoon stevig in het hoesje zodat je niet bang hoeft te zijn dat deze er zomaar uit valt. Door de handige opbergruimte in het hoesje neem je gemakkelijk pasjes of zakenkaartjes mee. Het handige insteekvak kan gebruikt worden om briefgeld in op te bergen, of een extra pasje. Plaats het hoesje in een handige stand om prettig naar een film of serie te kijken. Door het hoesje te sluiten met de magneetsluiting zorg je ervoor dat het hoesje goed dicht blijft zitten en het scherm beschermd blijft. Voor alle aansluitingen, knoppen, camera en speaker van je iPhone 7 Plus zijn uitsparingen in het hoesje aangebracht zodat je met hetzelfde gemak je telefoon kunt opladen, muziek kunt luisteren of een foto kunt maken!

(EAN code: 8718923319568 ) (ID: 9200000065124986 Mercury Goospery) Ga je binnenkort eveneens terug parfum kopen in Lankhorst ? Mercury Goospery - iPhone 7 Plus Hoesje - Leather Case  Diary Groen in Lankhorst

Winkelen in Overijssel

Meestal wordt jouw goed “Mercury Goospery – iPhone 7 Plus Hoesje – Leather Case Diary Groen” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele �,� tot 100 euros 2018 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele goede electronics Telefoonhoesjes in de streek van Staphorst (Nederland).

Winkels in Staphorst

Er zijn veel opties om artikelen te spotten in Lankhorst.


Er bestaan tal van winkels nabij Staphorst.

Meestal wil je het ook online aanschaffen, bv. via bol !! boerenmagie.nl Mercury Goospery - iPhone 7 Plus Hoesje - Leather Case  Diary Groen in Lankhorst