Marshall Stockwell – Zwart – Inclusief Flipcase (Oldebroek) ☆

Marshall Stockwell - Zwart - Inclusief Flipcase in Oldebroek

Bluetooth | Bellen via speaker | Accuduur: tot 25 uur

De Marshall Stockwell is gemaakt voor het leven op de weg. Met zijn minieme gewicht – hij weegt slechts 1,2 kilo – neem je deze draadloze speaker overal mee naar toe. De ingebouwde, oplaadbare batterij is goed voor een gebruiksduur van liefst 25 uur. Met de handige USB poort kan je de Stockwell ook gebruiken om je andere apparaten op te laden. Daarnaast werkt de Stockwell volledig zonder kabels een aansluitingen.

Laat je niet misleiden door zijn compacte formaat: de Stockwell heeft een formidabel geluid. De twee 2,25” woofers en Klasse D-versterker zorgen ervoor dat dit de luidste speaker in zijn gewichtsklasse is.

Volume, bas en treble kunnen snel en gemakkelijk aangepast worden met good-old analoge draaiknoppen. Met een simpele druk op de knoppen komen deze tevoorschijn uit de bovenkant van de speaker. Gebruik de Stockwell ook gerust voor het opnemen van je telefoongesprekken. Met een druk op de telefoonknop start en beëindig je een gesprek. Met Bluetooth 4.0 en een 3,5mm ingang is de Stockwell werkelijk van alle gemakken voorzien.

Om de speaker extra bescherming te bieden, komt deze uitvoering met een multifunctionele flip-over hoes. Het Marshall logo in combinatie met het rode velvet doet denken aan de hoogtijdagen van Rock ’n Roll. En laat jij die nu in huis kunnen halen met de Marshall Stockwell! (EAN code: 7340055319317 Vintage Rock ’n Roll in een draagbaar jasje) (ID: 9200000076124762 Marshall) Ga je straks ook terug speelgoed aanschaffen in Oldebroek ? Marshall Stockwell - Zwart - Inclusief Flipcase in Oldebroek

Tafelen in Gelderland

Meestal wordt jouw goed “Marshall Stockwell – Zwart – Inclusief Flipcase” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen zijn gevarieerd een paar �,� tot 100 euro 2018 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele interessante electronics in de regio van Oldebroek (Nederland).

Bestellen? in Oldebroek

Er zijn verschillende manieren om artikelen te bestellen in Oldebroek.


Er bestaan tal van shops nabij Oldebroek.

Meestal wil je het ook online bestellen, bv. via bol !! WWW.boerenmagie.nl Marshall Stockwell - Zwart - Inclusief Flipcase in Oldebroek