Manfrotto Pro Light rugzak (\’t Winkel) ▷

Manfrotto Pro Light rugzak in \'t Winkel

Rugtas | Spatwaterdicht

De Manfrotto Pro Light 3N1-36 rugzak is op verschillende manieren te dragen én biedt heel veel opbergruimte. De rugtas is geschikt voor meerdere spiegelreflexcamera’s met objectieven en een flitser, óf een fikse videocamera met accessoires, drie objectieven en een microfoon, óf een DSLR met wat objectieven en een drone setup. Bovendien is er een apart vak voor je laptop en is er een statief of monopod aan de speciale lus te bevestigen. Je kunt werkelijk alle kanten op met deze rugtas!

Van binnen en buiten aanpasbaar
Het interieur van de Manfrotto Pro Light 3N1-36 backpack is naar wens aan te passen doordat de gevoerde verdelers uitneembaar zijn. Maar ook de buitenzijde is flexibel: de tas is op vier verschillende manieren te dragen. Draag de Pro Light 3N1-36 als een ‘gewone’ rugzak, als sling linksom of rechtsom of als een rugzak met gekruiste banden. Zo zit het gewicht van je apparatuur je nooit in de weg en de heupriem zorgt ervoor dat de tas goed op zijn plek blijft zitten. Wanneer je de tas als sling draagt, heb je via de zijklep extra snel toegang tot je camera of drone.

Accessoires
Er zijn aparte vakjes voor kleinere accessoires en er is een apart vak aanwezig voor het veilig opbergen en vervoeren van een vijftien inch laptop. Deze Manfrotto Prolight backpack is afgewerkt met een vochtbestendige coating, maar voor het gemak wordt er nog een multifunctionele hoes meegeleverd met een zwarte en een zilverkleurige zijde. Met de zwarte zijde naar buiten toe, dient deze hoes als bescherming tegen de regen. Met de zilverkleurige zijde naar buiten toe, wordt zonlicht gereflecteerd om te voorkomen dat apparatuur te warm wordt.
Minder laten zien
Kenmerken van de Manfrotto Pro Light 3N1-36 backpack
– Stevige tas met heel veel opbergruimte
– Op vier verschillende manieren te dragen
– Multifunctionele banden en een heupriem
– Uitneembare verdelers met dikke voering
– Bevestigingsmogelijkheid voor statief
– Een apart vak voor een 15″ laptop
– Compleet met beschermhoes (EAN code: 8024221660654 Welke cameratas heb ik nodig?) (ID: 9200000074229127 Manfrotto) Zal je binnenkort ook opnieuw kleding bestellen in \’t Winkel ? Manfrotto Pro Light rugzak in \'t Winkel

Winkelen in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw item “Manfrotto Pro Light rugzak” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro’s tot honderden euros 2018 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele interessante electronics in de streek van Haaren (Nederland).

Winkels in Haaren

Er zijn verschillende opties om artikelen te bestellen in \’t Winkel.


Er zijn veel winkels nabij Haaren.

Vaak zul je het ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com !! WWW.boerenmagie.nl Manfrotto Pro Light rugzak in \'t Winkel