Luxe Samsung Galaxy Note N7000 hand tasje met gestikt ruitjes patroon, rood , merk i12Cover (Lathum) ☆☆

Luxe Samsung Galaxy Note N7000 hand tasje met gestikt ruitjes patroon, rood , merk i12Cover in Lathum

Samsung Galaxy Note N7000 hand tasje (universeel te gebruiken).
Een stijlvol beschermhoesje voor uw Samsung Galaxy Note N7000 en een portemonnee in één! Dankzij het meegeleverde koordje kunt u het telefoon tasje ook als klein handtasje gebruiken. Zo heeft u altijd alles bij de hand en wordt uw Samsung Galaxy Note N7000 beschermd tegen krassen en vallen. Het telefoon tasje is voorzien een sluiting d.m.v. een drukknoop.
De cover van dit luxe telefoon tasje is vervaardigd van PU-leer voor een langdurige bescherming. Het materiaal heeft de eigenschappen van echt en zacht leder, tevens zorgt het voor optimale grip. De binnenzijde is voorzien van een zachte voering van stof om krassen aan uw Samsung Galaxy Note N7000 te voorkomen. De telefoon kan eenvoudig in het hiervoor bestemde vakje worden geschoven. De afmetingen kunt u onderaan deze tekst vinden.
Het PU-leder is voorzien van een stijlvol gestikt wiebertjes / ruitjes patroon (Chanel Lattice design). Dat maakt het tot een betaalbaar must-have accessoire voor de liefhebber. Verkrijgbaar in de trendy kleur rood of klassiek en stijlvol zwart.
Als extra heeft het handtasje nog enkele vakjes voor pasjes en een ruimte voor bijvoorbeeld papiergeld.
Afmeting smartphone vakje: ca. 152 x 83 mm.
Bent u op zoek naar een telefoon tasje voor uw Samsung Galaxy Note N7000 met een stijlvol en luxe design? Dan is dit het accessoire voor u! (EAN code: 8719019648883 ) (ID: 9200000045420962 i12Cover) Zal je binnenkort eveneens terug klus gerief kopen in Lathum ? Luxe Samsung Galaxy Note N7000 hand tasje met gestikt ruitjes patroon, rood , merk i12Cover in Lathum

Shoppen in Gelderland

Meestal wordt jouw artikel “Luxe Samsung Galaxy Note N7000 hand tasje met gestikt ruitjes patroon, rood , merk i12Cover” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook contant betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele �,� tot honderden euros 2018 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Telefoonhoesjes in de streek van Zevenaar (Nederland).

Bestellen? in Zevenaar

Er zijn verschillende opties om koopwaar te vinden in Lathum.


Er zijn veel winkels nabij Zevenaar.

Vaak zul je hem ook online bestellen, bv. via bol !! www.boerenmagie.nl Luxe Samsung Galaxy Note N7000 hand tasje met gestikt ruitjes patroon, rood , merk i12Cover in Lathum