Luxe Huawei G Play Mini hand tasje met gestikt ruitjes patroon, rood , merk i12Cover (Herfte) ☆

Luxe Huawei G Play Mini hand tasje met gestikt ruitjes patroon, rood , merk i12Cover in Herfte

Geschikt voor: Huawei G Play Mini

Huawei G Play Mini hand tasje (universeel te gebruiken).
Een stijlvol beschermhoesje voor uw Huawei G Play Mini en een portemonnee in één! Dankzij het meegeleverde koordje kunt u het telefoon tasje ook als klein handtasje gebruiken. Zo heeft u altijd alles bij de hand en wordt uw Huawei G Play Mini beschermd tegen krassen en vallen. Het telefoon tasje is voorzien een sluiting d.m.v. een drukknoop.
De cover van dit luxe telefoon tasje is vervaardigd van PU-leer voor een langdurige bescherming. Het materiaal heeft de eigenschappen van echt en zacht leder, tevens zorgt het voor optimale grip. De binnenzijde is voorzien van een zachte voering van stof om krassen aan uw Huawei G Play Mini te voorkomen. De telefoon kan eenvoudig in het hiervoor bestemde vakje worden geschoven. De afmetingen kunt u onderaan deze tekst vinden.
Het PU-leder is voorzien van een stijlvol gestikt wiebertjes / ruitjes patroon (Chanel Lattice design). Dat maakt het tot een betaalbaar must-have accessoire voor de liefhebber. Verkrijgbaar in de trendy kleur rood of klassiek en stijlvol zwart.
Als extra heeft het handtasje nog enkele vakjes voor pasjes en een ruimte voor bijvoorbeeld papiergeld.
Afmeting smartphone vakje: ca. 152 x 83 mm.
Bent u op zoek naar een telefoon tasje voor uw Huawei G Play Mini met een stijlvol en luxe design? Dan is dit het accessoire voor u! (EAN code: 8719177109998 ) (ID: 9200000049519371 i12Cover) Ga je zo meteen eveneens terug parfum bestellen in Herfte ? Luxe Huawei G Play Mini hand tasje met gestikt ruitjes patroon, rood , merk i12Cover in Herfte

Winkelen in Overijssel

Meestal wordt jouw bestelling “Luxe Huawei G Play Mini hand tasje met gestikt ruitjes patroon, rood , merk i12Cover” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen lopen uiteen enkele �,� tot 100 euros 2018 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Telefoonhoesjes in de streek van Zwolle (Nederland).

Winkels in Zwolle

Er zijn verschillende opties om items te bestellen in Herfte.


Er zijn tal van winkels nabij Zwolle.

Vaak kan je het ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com !! www.boerenmagie.nl Luxe Huawei G Play Mini hand tasje met gestikt ruitjes patroon, rood , merk i12Cover in Herfte