“Luxe Hoes voor Asus Vivotab 8 M81c , Echt lederen stijlvolle Cover, bruin , merk i12Cover” (Borteldonk) ☆


Geschikt voor: Asus Vivotab 8 M81c

Asus Vivotab 8 M81c echt lederen Multistand Case
Deze universele topklasse hoes, gemaakt van echt leer, is geschikt voor een Asus Vivotab 8 M81c. Verkrijgbaar in de klassieke kleuren bruin en zwart.
Gemaakt van speciaal behandeld leer wat snel een trendy gebruikte uitstraling krijgt, de zogenaamde used look!
De echt lederen cover biedt uitstekende bescherming aan uw Asus Vivotab 8 M81c en is tevens geschikt als standaard. De Asus Vivotab 8 M81c is onder alle omstandigheden optimaal beschermd, ook als u deze in een tas, rugzak of koffer vervoert. Door de hoes op de juiste manier neer te zetten verandert u de Asus Vivotab 8 M81c in een fotolijst, kunt u gemakkelijk lezen of genieten van allerlei media, zonder de Asus Vivotab 8 M81c in de hand te houden. U kunt de cover in drie verschillende hoeken neerzetten. Deze echt leren hoes houdt uw Asus Vivotab 8 M81c als nieuw en voorkomt beschadigingen. Ideaal voor op vakantie!
Dankzij het simpele en betrouwbare bevestigingssysteem (met een hoogwaardige elastieken band in elke hoek) is uw Asus Vivotab 8 M81c verzekerd van effectieve en stijlvolle bescherming in de topklasse cover. Een stevige elastieken band aan de buitenkant van de hoes zorgt ervoor dat deze alleen open en dicht gaat als ú dat wilt.
De hoes van echt leer is van het merk i12Cover. (EAN code: 8719019122451 ) (ID: 9200000039314165 i12Cover) Ga je zo meteen eveneens terug kleding aanschaffen in Borteldonk ?

Tafelen in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw goed “”Luxe Hoes voor Asus Vivotab 8 M81c , Echt lederen stijlvolle Cover, bruin , merk i12Cover”” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro tot 100 euros 2018 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele goede electronics Hoesjes in de regio van Roosendaal (Nederland).

Winkels in Roosendaal

Er zijn veel opties om artikelen te vinden in Borteldonk.


Er bestaan veel winkels nabij Roosendaal.

Meestal kan je het ook via het internet bestellen, bv. via bol.com !! boerenmagie.nl