Luxe Book Cover voor Viewpia Tb 207 met retro wereldkaart, , merk i12Cover (Brunsting) ☆☆☆☆

Luxe Book Cover voor Viewpia Tb 207 met retro wereldkaart, , merk i12Cover in Brunsting

Viewpia Tb 207 Luxe Book Cover met retro Wereldkaart opdruk.

Universeel handgemaakt hoesje is geschikt voor uw Viewpia Tb 207.

De stijlvolle book cover is gemaakt van PU leer en voorzien van een mooie opdruk in de vorm van een retro wereldkaart uit vervlogen tijden. De wereldkaart opdruk is zowel aan de binnenzijde als buitenzijde te vinden. Neem uw Viewpia Tb 207 met een gerust hart overal mee naar toe, zonder angst voor beschadigingen. Ideaal Viewpia Tb 207 accessoire voor thuis, op het werk, onderweg en op vakantie.

Handig handvat voor meer draagcomfort en veiligheid

De book cover ligt prettig in de hand. Wanneer u de Viewpia Tb 207 wilt gebruiken dan kunt u, na het openslaan van de cover, het handvat gebruiken aan de binnenzijde van de cover. Dit zorgt voor extra comfort en veiligheid tijdens het vasthouden.

Het hoesje heeft een simpel maar effectief bevestigingssysteem. In de vier hoeken zit een stevige elastieken band die uw Viewpia Tb 207 stevig op zijn plaats houdt. Een magnetische sluiting voorkomt dat de book cover ongewenst open zal gaan. Het hoesje is tevens voorzien van een lusje voor het bevestigen van een stylus pen.

Let op! Het deel van de wereldkaart kan afwijken van de foto. Deze is per handgemaakt hoesje verschillend.

Gratis verzending!

Merk: i12Cover

(EAN code: 8718778905541 ) (ID: 9200000032417711 i12Cover) Zal je zo meteen ook opnieuw make up aanschaffen in Brunsting ? Luxe Book Cover voor Viewpia Tb 207 met retro wereldkaart, , merk i12Cover in Brunsting

Webshops in Drenthe

Meestal wordt jouw item “Luxe Book Cover voor Viewpia Tb 207 met retro wereldkaart, , merk i12Cover” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro’s tot 100 euros 2018 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele interessante sto Hoesjes in de regio van Midden-Drenthe (Nederland).

Waar? in Midden-Drenthe

Er zijn veel opties om items te zoeken in Brunsting.


Er bestaan veel shops nabij Midden-Drenthe.

Misschien wil je het ook via het internet bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! boerenmagie.nl Luxe Book Cover voor Viewpia Tb 207 met retro wereldkaart, , merk i12Cover in Brunsting