Luxe Book Cover voor Kruidvat Mobility M677 Android 2.3 met retro wereldkaart, , merk i12Cover (Boudewijnskerke) ☆

Luxe Book Cover voor Kruidvat Mobility M677 Android 2.3 met retro wereldkaart, , merk i12Cover in Boudewijnskerke

Kruidvat Mobility M677 Android 2.3 Luxe Book Cover met retro Wereldkaart opdruk.

Universeel handgemaakt hoesje is geschikt voor uw Kruidvat Mobility M677 Android 2.3.

De stijlvolle book cover is gemaakt van PU leer en voorzien van een mooie opdruk in de vorm van een retro wereldkaart uit vervlogen tijden. De wereldkaart opdruk is zowel aan de binnenzijde als buitenzijde te vinden. Neem uw Kruidvat Mobility M677 Android 2.3 met een gerust hart overal mee naar toe, zonder angst voor beschadigingen. Ideaal Kruidvat Mobility M677 Android 2.3 accessoire voor thuis, op het werk, onderweg en op vakantie.

Handig handvat voor meer draagcomfort en veiligheid

De book cover ligt prettig in de hand. Wanneer u de Kruidvat Mobility M677 Android 2.3 wilt gebruiken dan kunt u, na het openslaan van de cover, het handvat gebruiken aan de binnenzijde van de cover. Dit zorgt voor extra comfort en veiligheid tijdens het vasthouden.

Het hoesje heeft een simpel maar effectief bevestigingssysteem. In de vier hoeken zit een stevige elastieken band die uw Kruidvat Mobility M677 Android 2.3 stevig op zijn plaats houdt. Een magnetische sluiting voorkomt dat de book cover ongewenst open zal gaan. Het hoesje is tevens voorzien van een lusje voor het bevestigen van een stylus pen.

Let op! Het deel van de wereldkaart kan afwijken van de foto. Deze is per handgemaakt hoesje verschillend.

Gratis verzending!

Merk: i12Cover

(EAN code: 8718778905664 ) (ID: 9200000032417473 i12Cover) Zal je zo meteen ook terug make up kopen in Boudewijnskerke ? Luxe Book Cover voor Kruidvat Mobility M677 Android 2.3 met retro wereldkaart, , merk i12Cover in Boudewijnskerke

Webshops in Zeeland

Meestal wordt jouw artikel “Luxe Book Cover voor Kruidvat Mobility M677 Android 2.3 met retro wereldkaart, , merk i12Cover” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro tot honderden euro 2018 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele goede sto Hoesjes in de streek van Veere (Nederland).

Winkels in Veere

Er zijn veel manieren om koopwaar te bestellen in Boudewijnskerke.


Er bestaan veel winkels nabij Veere.

Misschien wil je het ook online bestellen, bv. via bol !! WWW.boerenmagie.nl Luxe Book Cover voor Kruidvat Mobility M677 Android 2.3 met retro wereldkaart, , merk i12Cover in Boudewijnskerke