Luxe Book Cover voor Hp Slate 7 met retro wereldkaart, , merk i12Cover (Hem) ▷

Luxe Book Cover voor Hp Slate 7 met retro wereldkaart, , merk i12Cover in Hem

Geschikt voor: Hp Slate | Hp Slate 7

Hp Slate 7 Luxe Book Cover met retro Wereldkaart opdruk.

Universeel handgemaakt cover is geschikt voor uw Hp Slate 7.

De stijlvolle book cover is gemaakt van PU leer en voorzien van een mooie opdruk in de vorm van een retro wereldkaart uit vervlogen tijden. De wereldkaart opdruk is zowel aan de binnenzijde als buitenzijde te vinden. Neem uw Hp Slate 7 met een gerust hart overal mee naar toe, zonder angst voor beschadigingen. Ideaal Hp Slate 7 accessoire voor thuis, op het werk, onderweg en op vakantie.

Handig handvat voor meer draagcomfort en veiligheid

De book cover ligt prettig in de hand. Wanneer u de Hp Slate 7 wilt gebruiken dan kunt u, na het openslaan van de cover, het handvat gebruiken aan de binnenzijde van de cover. Dit zorgt voor extra comfort en veiligheid tijdens het vasthouden.

Het cover heeft een simpel maar effectief bevestigingssysteem. In de vier hoeken zit een stevige elastieken band die uw Hp Slate 7 stevig op zijn plaats houdt. Een magnetische sluiting voorkomt dat de book cover ongewenst open zal gaan. Het cover is tevens voorzien van een lusje voor het bevestigen van een stylus pen.

Let op! Het deel van de wereldkaart kan afwijken van de foto. Deze is per handgemaakt cover verschillend.

Gratis verzending!

Merk: i12Cover

(EAN code: 8718778905800 ) (ID: 9200000032417817 i12Cover) Ga je zo meteen ook opnieuw speelgoed kopen in Hem ? Luxe Book Cover voor Hp Slate 7 met retro wereldkaart, , merk i12Cover in Hem

Winkelen in Noord-Holland

Meestal wordt jouw goed “Luxe Book Cover voor Hp Slate 7 met retro wereldkaart, , merk i12Cover” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro’s tot honderden euros 2018 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele goede electronics Hoesjes in de streek van Drechterland (Nederland).

Winkels in Drechterland

Er zijn veel manieren om items te bestellen in Hem.


Er bestaan tal van shops nabij Drechterland.

Vaak zul je het ook online bestellen, bv. via bol.com !! boerenmagie.nl Luxe Book Cover voor Hp Slate 7 met retro wereldkaart, , merk i12Cover in Hem