Luxe Apple iPad Air 2 hoes Geometisch. Merk Hoppacase (Beerst) ▷

Luxe Apple iPad Air 2 hoes Geometisch. Merk Hoppacase in Beerst

Geschikt voor: Apple iPad Air 2

De Geometric iPad hoes.

Iemand voor het blok zetten? Zet diegene dan voor deze toffe iPad hoes met een kleurrijk geometrische patroon neer!

Product informatie.

  • Sleep & wake-up functie: De iPad schakelt zowel in- en uit wanneer u de hoes opent/sluit.
  • Deze unieke iPad hoes is te verkrijgen voor de iPad Air 2. Deze iPad heeft de modelnummers: A1566 en A1567.
  • Deze iPad cover kan 360° draaien en is zowel horizontaal als in portret stand neer te zetten. Makkelijk bij het kijken van een film.
  • Alle knoppen en camera zijn goed bereikbaar als de iPad in de hoes zit. Om een foto te maken of de iPad op te laden hoeft de iPad niet uit zijn hoes gehaald.
  • Gemaakt van hoogwaardig PU leer: Slijtvast en beschermt de iPad goed tegen viezigheid en krassen.
  • Deze iPad hoes geeft bescherming aan de gehele iPad: Zo is er geen kans op krassen op zowel de voor als de achterkant.

Algemeen.

Deze unieke iPad Hoes beschermt uw iPad tegen viezigheid, stof en krassen. De iPad schakelt zowel in- en uit wanneer u de hoes opent/sluit. De iPad cover kan zowel horizontaal (landschap stand) als in verticale (portret) stand worden gezet door de 2 diepe gleuven die in de hoes verwerkt zitten. Dus wilt u uw favoriete serie kijken, een heerlijk gerecht koken volgens een online recept of spelletje spelen is de 360° graden draaibare functie ideaal.

(EAN code: 0644221156926 ) (ID: 9200000072983904 Hoppacase) Ga je binnenkort ook terug parfum aanschaffen in Beerst ? Luxe Apple iPad Air 2 hoes Geometisch. Merk Hoppacase in Beerst

Winkelen in West-Vlaanderen

Meestal wordt jouw goed “Luxe Apple iPad Air 2 hoes Geometisch. Merk Hoppacase” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro’s tot honderden euros 2018 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele interessante electronics Hoesjes in de streek van Diksmuide (België).

Waar? in Diksmuide

Er zijn verschillende manieren om deals te vinden in Beerst.


Er bestaan tal van shops nabij Diksmuide.

Misschien kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! boerenmagie.nl Luxe Apple iPad Air 2 hoes Geometisch. Merk Hoppacase in Beerst