Lumdoo Duo Cover iPhone 6 / 6s – Oranje (Plaggenborg) ☆☆

Lumdoo Duo Cover iPhone 6 / 6s - Oranje in Plaggenborg

Geschikt voor: Apple iPhone 6

Omschrijving iPhone 6 cover

Hello You! Communiceren was nog nooit zo kleurrijk!

Licht is iets dat voor velen vanzelfsprekend is. Hoe amusant is het om licht te be�nvloeden met uw smartphone? Dat kan nu met de Lumdoo Duo Cover Case. ‘Hello’, ‘Trouwen?’ een telefoonnummer of uw naam schrijven op de case kan allemaal met dit iPhone 6 cover. Het begint met een case die in 18 verschillende kleuren beschikbaar is. Deze cover legt u 30 minuten, bij voorkeur, in het zonlicht voor een maximaal gebruik van de case. U schrijft daarna met een bijbehorende pen de tekst die u wenst te gebruiken op het iPhone 6 cover en deze wordt zichtbaar in het donker. ‘Let the fun start’!

In het donker communiceren was nog nooit zo licht.

Een gesprek aangaan in het caf�, tijdens een feest in de club of op een andere gezellige plek wil iedereen. Dankzij dit product is de drempel lager en het plezier groter! Schrijf uw tekst, naam of figuur met de speciale pen en een (nieuw) contactmoment is geboren. De gekozen tekst of figuur geeft licht in het donker en is een ware attractie voor ��n of meerdere toeschouwers. De werking is heel eenvoudig en is vergelijkbaar met schrijven op een schoolbord. In het donker communiceren was nog nooit zo leuk!

Kenmerken:

  • Let op: pen is inbegrepen
  • Lichtgevende Case
  • Leukste mode accessoire in het donker
  • Verkrijgbaar in 18 hippe kleuren
  • Figuren tekenen
  • 30 minuten licht, geeft 6 uur schrijfplezier
  • Leuke woorden communiceren

(EAN code: 4897052731626 Telefoonhoesje) (ID: 9200000040953750 Lumdoo) Ga je zo meteen ook terug make up bestellen in Plaggenborg ? Lumdoo Duo Cover iPhone 6 / 6s - Oranje in Plaggenborg

Shoppen in Groningen

Meestal wordt jouw artikel “Lumdoo Duo Cover iPhone 6 / 6s – Oranje” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro tot 100 euro 2018 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele interessante electronics Telefoonhoesjes in de regio van Vlagtwedde (Nederland).

Winkels in Vlagtwedde

Er zijn veel opties om deals te bestellen in Plaggenborg.


Er zijn veel winkels nabij Vlagtwedde.

Meestal kan je hem ook online bestellen, bv. via bol.com !! boerenmagie.nl Lumdoo Duo Cover iPhone 6 / 6s - Oranje in Plaggenborg