Lowepro Nova 180 AW – Zwart (Oeken) ☆☆

Lowepro Nova 180 AW - Zwart in Oeken

Schoudertas | Spatwaterdicht | Schokbestendig | 200 x 150 x 235 mm

Lowepro Nova 180 AW Cameratas

Voor wie zo langzamerhand een uitgebreide cameraset bezit, heeft Lowepro de Nova 180 AW ontworpen. Met deze cameratas kun je alle opdrachten bij ieder weertype aan, want de 180AW heeft een 360º All Weather regenhoes die maximale bescherming biedt tegen de elementen. In deze fototas past een dslr-uitrusting met 24-105mm zoom, een of twee extra objectieven tot en met een 70-300mm, een flitser en volop accessoires. En: ook met de regenhoes om de tas zijn je spullen gewoon bereikbaar.
Fototas voor hobbyisten en pro’s

De Lowepro Nova 180 AW is een bijzonder nuttige fototas voor zowel hobbyisten als professionele gebruikers, want de tas is gemaakt van slijtvast en oersterk nylon. Daardoor is deze cameratas een perfecte keuze voor intensief gebruik. De meegeleverde schouderriem heeft metalen karabiners voor een veilige bevestiging aan de tas en de zachte afwerking van het schouderstuk maakt het dragen van de Nova 170AW erg comfortabel. Aan het gepolsterde handvat til je de fototas snel en gemakkelijk op. En voor de fotograaf die veel onderweg is, heeft Lowepro het mogelijk gemaakt om de Nova 180AW middels het speciale, optionele backpack harnas op de rug te dragen. Bovendien kun je hem veilig op een trolley vervoeren.
Gereedschapskist of cameratas?

De Nova 180 AW telt zoveel unieke eigenschappen dat de vraag gerechtvaardigd is of deze fototas soms een gereedschapskist voor fotografen is. De tas wordt afgesloten met een dubbele sluiting die bestaat uit degelijke ritsen én een clipsluiting. Die clipsluiting is handig als je tussen twee fotomomenten even snel je tas wilt afsluiten, maar geen zin hebt om alles dicht te ritsen. De binnenkant van het deksel is voorzien van speciale vakjes voor geheugenkaarten en aan de buitenzijde bevindt zich een riant voorvak voor extra accessoires zoals reserveaccu’s of een handleiding. In de klep is bovendien een opbergvak aanwezig voor bijvoorbeeld een mobiele telefoon. In het gaasnet zijvak aan de zijkant van de Nova 180AW ten slotte, past perfect een compacte waterfles. (EAN code: 0560353525600 Binnenmaat: 24 x 15 x 20 cm | Voor pro dslr, 4 lenzen, flitser | Welk type cameratas heb ik nodig?) (ID: 9000000011298935 Lowepro) Zal je straks eveneens terug klus gerief kopen in Oeken ? Lowepro Nova 180 AW - Zwart in Oeken

Winkelen in Gelderland

Meestal wordt jouw artikel “Lowepro Nova 180 AW – Zwart” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro tot 100 euros 2018 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics Cameratassen in de regio van Brummen (Nederland).

Winkels in Brummen

Er zijn verschillende opties om items te spotten in Oeken.


Er zijn veel shops nabij Brummen.

Misschien kan je het ook online bestellen, bv. via bol.com !! WWW.boerenmagie.nl Lowepro Nova 180 AW - Zwart in Oeken