Light Pen LD30582 (Graide) ▷

Light Pen LD30582 in Graide

Omschrijving Lumdoo Light Pen

Hello You! Creatief communiceren met licht!

Deze Lumdoo Licht Pen is ontworpen om uw expressie te uiten op de meest creatieve manier. Hoe amusant is het om licht te be�nvloeden met u smartphone? ‘Hello’, ‘Trouwen?’ een telefoonnummer of u naam schrijven op de cover kan allemaal met dit product. Met deze licht pen kunt u uw tekst schrijven op een Lumdoo cover en deze wordt direct zichtbaar in het donker. ‘Let the fun start’!

In het donker communiceren was nog nooit zo licht.

Een gesprek aangaan in het caf�, tijdens een feest in de club of op een andere gezellige plek wil iedereen. Dankzij dit product is de drempel lager en het plezier groter! Schrijf uw tekst, naam of figuur met deze speciale pen en een (nieuw) contactmoment is geboren. De gekozen tekst of figuur geeft licht in het donker en is een ware attractie voor ��n of meerdere toeschouwers. De werking is heel eenvoudig en is vergelijkbaar met schrijven op een schoolbord. In het donker communiceren was nog nooit zo leuk!

Kenmerken:

  • Lumdoo licht pen
  • Leukste mode accessoire in het donker
  • LED verlichting, voor nauwkeurig tekenen
  • Figuren tekenen en woorden schrijven
  • 30 Minuten licht, geeft 6 uur schrijfplezier
  • 3,5 mm Plastic audio jack aansluiting, deze kunt u bevestigen aan uw smartphone
  • Lichtknopje aan de bovenzijde
  • Kleur: neon groen met zwart

(EAN code: 4897052730582 ) (ID: 9200000045596790 Lumdoo) Zal je binnenkort eveneens opnieuw speelgoed aanschaffen in Graide ? Light Pen LD30582 in Graide

Klussen in Namen

Meestal wordt jouw bestelling “Light Pen LD30582” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro tot 100 euro 2018 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Telefoonhoesjes in de regio van Bièvre (België).

Bestellen? in Bièvre

Er zijn veel opties om koopwaar te vinden in Graide.


Er bestaan tal van winkels nabij Bièvre.

Misschien kan je hem ook online aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! boerenmagie.nl Light Pen LD30582 in Graide