LG Stylus 2 Portemonnee Flip Hoesje Print Flowers (Erpent) ☆

LG Stylus 2 Portemonnee Flip Hoesje Print Flowers in Erpent

Geschikt voor: LG Stylus 2

Geef uw LG Stylus 2 een stijlvol uiterlijk met dit Portemonnee Flip Hoesje Print. Deze hoes is perfect op maat voor de LG Stylus 2 en vormt zich als een tweede huid om het toestel, waardoor het optimale bescherming biedt. Strategisch geplaatste uitsparingen zorgen er verder voor dat u uw toestel zonder belemmeringen kunt gebruiken.

Bescherming voor uw LG Stylus 2

De belangrijkste functie van een hoesje is uiteraard bescherming. Dit Portemonnee Flip Hoesje Print is vervaardigd van hoogwaardig kunstleer dat zowel de achterzijde als de voorzijde van het toestel bedekt. Binnen in de wallet case is een frame waar u uw LG Stylus 2 eenvoudig in kunt klikken. Dit frame biedt een tweede laag aan bescherming en houdt de telefoon stevig op zijn plek. Uiteraard mag bescherming niet ten kosten gaan van gebruiksgemak. Daarom zijn er strategische uitsparingen voor bijvoorbeeld de camera, USB poort, volumeknoppen en alle andere benodigde knoppen en aansluitingen.

Portemonnee functie en ingebouwde stand

De flip van dit Portemonnee Flip Hoesje Print is voorzien van een pashouder. Hierdoor kunt u eenvoudig uw pinpas, ID kaart of OV-Chipkaart meenemen in hetzelfde hoesje als uw LG Stylus 2 en is een gewone portemonnee overbodig. De flip die uw telefoon aan de voorzijde van uw telefoon bescherming biedt is om te vouwen om een standaardje voor uw LG Stylus 2 te vormen. Dit is ideaal voor als u een video wilt bekijken op uw telefoon.

LG Stylus 2 Portemonnee Flip Hoesje Print in het kort

  • Biedt goede bescherming voor uw LG Stylus 2
  • Voorzien van handige magnetische sluiting
  • Biedt ruimte voor extra pasjes en briefgeld
  • Vervaardigd uit kunstleer
  • Geeft uw LG Stylus 2 een uniek en stijlvol design

(EAN code: 8719246070518 ) (ID: 9200000058325905 Merkloos) Zal je straks eveneens terug klus gerief kopen in Erpent ? LG Stylus 2 Portemonnee Flip Hoesje Print Flowers in Erpent

Winkelen in Namen

Meestal wordt jouw goed “LG Stylus 2 Portemonnee Flip Hoesje Print Flowers” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro’s tot 100 euros 2018 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele goede electronics Telefoonhoesjes in de streek van Namur (België).

Winkels in Namur

Er zijn veel manieren om koopwaar te bestellen in Erpent.


Er bestaan tal van winkels nabij Namur.

Vaak wil je het ook via het internet bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! boerenmagie.nl LG Stylus 2 Portemonnee Flip Hoesje Print Flowers in Erpent