LG Q6 Portemonnee Hoesje Bruin (Bellaire) ☆☆☆

LG Q6 Portemonnee Hoesje Bruin in Bellaire

Geschikt voor: LG Q6

Dit Portemonnee Hoesje voor uw LG Q6 is vervaardigd uit meerdere materialen. De binnenzijde bevat een TPU binnenframe waar u uw LG Q6 gemakkelijk in kunt klikken. Het kunstleer en het TPU frame van het Portemonnee Hoesje bieden uw LG Q6 uitstekende bescherming tegen krassen, stoten, stof, vuil, en andere dagelijkse beschadigingen.

Wallet en stand

De naam zegt het al, het Portemonnee Hoesje beschikt over een portemonnee functie. Aan de binnenzijde van de case vindt u een aantal vakken, deze vakken kunt u gebruiken om uw portemonnee te vervangen. Er zijn vakken voor uw pinpas, creditcard, ID kaart, OV kaart, en zelfs briefgeld.

Ook beschikt het Portemonnee Hoesje over een handige stand functie. Om de stand functie te gebruiken hoeft u alleen maar de achterzijde van de case te vouwen, zo kunt u altijd en overal genieten van uw favoriete video’s, teksten, en games.

Uiterlijk

Naast uitstekende bescherming, een portemonnee functie, en een stand functie, biedt dit Portemonnee Hoesje ook een mooi uiterlijk aan uw LG Q6. Het kunstleer met zorgt voor een stijlvol en modieus uiterlijk voor uw LG Q6. Doordat het Portemonnee Hoesje speciaal voor uw LG Q6 is ontworpen konden er een aantal uitsparingen worden gemaakt. Deze strategisch geplaatste uitsparingen zorgen ervoor dat u al uw LG Q6 functies zonder belemmeringen kunt gebruiken.

LG Q6 Portemonnee Hoesje in het kort

  • Kunstleer met textuur
  • flexibel TPU binnenframe
  • Bescherming tegen krassen, stoten, stof, vuil, en andere dagelijkse beschadigingen
  • Portemonnee functie, vakken voor uw pasjes
  • Stand functie voor video’s, teksten, en games
  • Stijlvol en modieus uiterlijk
  • Handige uitsparingen
  • Bevat uitsparingen voor o.a. de camera

(EAN code: 8719246121562 ) (ID: 9200000082321127 GSMpunt.nl) Ga je binnenkort ook terug make up kopen in Bellaire ? LG Q6 Portemonnee Hoesje Bruin in Bellaire

Winkelen in Luik

Meestal wordt jouw goed “LG Q6 Portemonnee Hoesje Bruin” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar �,� tot 100 euro 2018 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele goede electronics Telefoonhoesjes in de regio van Beyne-Heusay (België).

Online in Beyne-Heusay

Er zijn veel opties om deals te vinden in Bellaire.


Er zijn tal van shops nabij Beyne-Heusay.

Meestal wil je hem ook online bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! www.boerenmagie.nl LG Q6 Portemonnee Hoesje Bruin in Bellaire