LG GBB539PZCF koel-vriescombinatie (Achet) ☆☆☆

LG GBB539PZCF koel-vriescombinatie in Achet

Hoogte: 190 cm | Inhoud koelruimte: 263 liter | Inhoud vriesruimte: 114 liter

Altijd Zuinig A+++ | Multi Air-Flow | Total No Frost | 10 Jaar Garantie op de Linear Compressor

– 10 Jaar Garantie op de Linear Compressor
– Altijd Zuinig A+++
– Extra Koel- en Vriesruimte
– No frost – Beste koelprestatie

Altijd zuinig: linear compressortechnologie

De nieuwste LG koelkasten zijn nog energiezuiniger. Dit komt door de lineaire compressor welke minder wrijvingsweerstand heeft dan conventionele compressors. Het aantal frictiepunten is van vier teruggebracht naar slechts één. Daarnaast past de compressor zijn snelheid aan naar gelang hoe hard er gekoeld moet worden. Bij conventionele koelkasten slaat het koelsysteem continu aan en uit. Een koelkast met lineaire compressor bespaart u gemiddeld maar liefst 32% aan energie. 5mm aan ijsvorming zorgt al voor zo’n 30% meer energieverbruik. Bij de koelkasten van LG krijg je geen condens- en ijsvorming aan de zijkanten in de koel- en vrieskast. Dit wordt het Total No Frost-systeem genoemd. De technologieën van LG besparen u voortdurend een hoop energie.

Beste koelprestatie, Total No Frost

LG Total No Frost is het enige systeem dat, naast geen ijsvorming in het vriesgedeelte, ook voor geen condensatie in het koelgedeelte zorgt. Hierdoor wordt enkel gekoeld wat er gekoeld moet worden en wordt enkel ingevroren wat ook ingevroren moet worden. Daarnaast hoeft de koelkast niet meer ontdooit te worden.

Moist Balance Crisper

De gepatenteerde “Moist Balance Crisper’-lade optimaliseert het niveau van vochtigheid waardoor groenten en fruit langer vers blijven.

Bioshield™- Optimale versheid

Een antibacteriële dichting. Bioshield™ is een uniek systeem dat schimmelvorming op de dichting van de deur voorkomt.

Kinderslot

De veiligheid van u en uw dierbaren zijn voor ons erg belangrijk. Door onze producten te voorzien van een kindvriendelijke beveiliging, worden de risico’s en gevaren zoveel mogelijk uitgesloten.

Garantie op de linear compressor

De koelkasten met een linear compressor hebben slechts één frictiepunt ten opzichte van vier frictiepunten bij conventionele compressors, waardoor ze langer meegaan. De machine vereist dus minder onderhoud en heeft een langere levensduur. Dit zorgt voor besparingen op reparatiekosten en levert een langdurig comfort op. LG geeft 10 jaar garantie op deze linear compressors.

LED Verlichting
LED Verlichting gaat langer mee, stoot minder warmte uit en is energiezuiniger dan andere lampen. (EAN code: 5906720028599 ) (ID: 9200000030132864 LG) Zal je binnenkort eveneens opnieuw speelgoed bestellen in Achet ? LG GBB539PZCF koel-vriescombinatie in Achet

Online in Namen

Meestal wordt jouw bestelling “LG GBB539PZCF koel-vriescombinatie” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook contant betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro’s tot 100 euros 2018 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics Koel/vriescombinaties in de streek van Hamois (België).

Online in Hamois

Er zijn veel opties om deals te spotten in Achet.


Er zijn veel winkels nabij Hamois.

Misschien zul je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com !! WWW.boerenmagie.nl LG GBB539PZCF koel-vriescombinatie in Achet