Lg G Pad 2 10.1 Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, blauw , merk i12Cover (Veldhunten) ☆☆☆☆

Lg G Pad 2 10.1 Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, blauw , merk i12Cover in Veldhunten

Geschikt voor: Lg G Pad 2 10.1

Lg G Pad 2 10.1 Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand. Deze universele Case uit de Diamond Class serie is geschikt voor uw Lg G Pad 2 10.1. De hoezen uit onze Diamond Class serie bieden een hoge standaard aan kwaliteit en uitstraling.
360 graden draaibare Multi-stand De hoes heeft een Multi-stand die 360 graden draaibaar is. Dit maakt het mogelijk om de Lg G Pad 2 10.1 zowel in landschap als portret modus neer te zetten. U heeft hierbij de keuze uit drie standaard kijkhoeken. Dit maakt deze case tot een ideaal accessoire voor het bekijken van films en andere media op uw Lg G Pad 2 10.1 of als u de tablet als fotolijstje wilt gebruiken. Door een drukknopsysteem is het binnenste gedeelte uit de hoes te “klikken”, zodat er extra makkelijk met de Lg G Pad 2 10.1 te werken is op momenten dat er geen standfunctie nodig is.
De Diamond Class Polkadot hoes is gemaakt van stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming aan uw Lg G Pad 2 10.1. Wanneer u de case in de hand heeft, merkt u dat u met deze case kwaliteit in handen heeft. De slijtvaste voering voorkomt vervelende krassen aan uw Lg G Pad 2 10.1 als deze veilig bevestigd zit in de hoes en zorgt voor een mooie en luxe uitstraling. Tevens zorgt de voering voor een goede grip voor de Multi-stand samen met de drie positioneringsstrips.
Betrouwbaar en doordacht bevestigingssysteem De Lg G Pad 2 10.1 wordt in de case stevig vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van uw toestel valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de tablet het gemakkelijkst in de hoes. Met een magnetische sluiting kunt u de hoes makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is mooi afgewerkt met een metalen strip.
Deze Diamond Class hoes heeft een trendy uitstraling dankzij het vrolijke Polkadot (stippen) motief op de cover. U heeft de keuze uit diverse kleuren. De zwarte Polkadot hoes heeft een zwarte voering en de overige kleuren hebben een grijze voering.
Deze Diamond Class Polkadot case met 360 graden roteerbare Multi-stand is van het merk i12Cover. (EAN code: 8719177382001 ) (ID: 9200000049869695 i12Cover) Ga je binnenkort ook terug parfum bestellen in Veldhunten ? Lg G Pad 2 10.1 Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, blauw , merk i12Cover in Veldhunten

Tafelen in Gelderland

Meestal wordt jouw bestelling “Lg G Pad 2 10.1 Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, blauw , merk i12Cover” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook later betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro’s tot honderden euro 2018 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Hoesjes in de streek van Oude IJsselstreek (Nederland).

Waar? in Oude IJsselstreek

Er zijn veel manieren om items te spotten in Veldhunten.


Er zijn veel shops nabij Oude IJsselstreek.

Vaak wil je het ook online bestellen, bv. via bol !! www.boerenmagie.nl Lg G Pad 2 10.1 Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, blauw , merk i12Cover in Veldhunten