Lenco Tab 711 Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, Rood, merk i12Cover (Babberich) ☆☆

Lenco Tab 711 Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, Rood, merk i12Cover in Babberich

Geschikt voor: Lenco Tab 711

Lenco Tab 711 Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-standDeze universele Case uit de Diamond Class serie is geschikt voor uw Lenco Tab 711. De hoezen uit onze Diamond Class serie bieden een hoge standaard aan kwaliteit en uitstraling.
360 graden draaibare Multi-standDe hoes heeft een Multi-stand die 360 graden draaibaar is. Dit maakt het mogelijk om de Lenco Tab 711 zowel in landschap als portret modus neer te zetten. U heeft hierbij de keuze uit drie standaard kijkhoeken. Dit maakt deze case tot een ideaal accessoire voor het bekijken van films en andere media op uw Lenco Tab 711 of als u het toestel als fotolijstje wilt gebruiken.
Door een drukknopsysteem is het binnenste gedeelte uit de hoes te “klikken”, zodat er extra makkelijk met de Lenco Tab 711 te werken is op momenten dat er geen standfunctie nodig is.
Verfijnde materialenDe Diamond Class Polkadot hoes is gemaakt van stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming aan uw Lenco Tab 711. Wanneer u de case in de hand heeft, merkt u dat u met deze case kwaliteit in handen heeft. De slijtvaste voering voorkomt vervelende krassen aan uw Lenco Tab 711 als deze veilig bevestigd zit in de hoes en zorgt voor een mooie en luxe uitstraling. Tevens zorgt de voering voor een goede grip voor de Multi-stand samen met de drie positioneringsstrips.
Betrouwbaar en doordacht bevestigingssysteemDe Lenco Tab 711 wordt in de case stevig vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van uw toestel valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de Lenco Tab 711 het gemakkelijkst in de hoes. Met een magnetische sluiting kunt u de hoes makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is mooi afgewerkt met een metalen strip.
Polkadot coverDeze Diamond Class hoes heeft een trendy uitstraling dankzij het vrolijke Polkadot (stippen) motief op de cover. U heeft de keuze uit diverse kleuren. De zwarte Polkadot hoes heeft een zwarte voering en de overige kleuren hebben een grijze voering. Kies uw favoriete kleur en haal met deze Polkadot hoes uit de Diamond Class serie een hoes in huis van hoge kwaliteit met een trendy uitstraling.
Deze Diamond Class Polkadot case met 360 graden roteerbare Multi-stand is van het merk i12Cover. (EAN code: 8718778679626 ) (ID: 9200000026842651 i12Cover) Ga je zo meteen ook opnieuw make up bestellen in Babberich ? Lenco Tab 711 Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, Rood, merk i12Cover in Babberich

Online in Gelderland

Meestal wordt jouw artikel “Lenco Tab 711 Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, Rood, merk i12Cover” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen lopen uiteen een paar �,� tot honderden euro 2018 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics Hoesjes in de regio van Zevenaar (Nederland).

Winkels in Zevenaar

Er zijn verschillende manieren om koopwaar te zoeken in Babberich.


Er bestaan veel shops nabij Zevenaar.

Misschien zul je het ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com !! WWW.boerenmagie.nl Lenco Tab 711 Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, Rood, merk i12Cover in Babberich