Lenco Cooltab 80 Diamond Class Hoes, Luxe Cover, Comfortabele Case, Roze, merk i12Cover (Callantsoog) ▷

Lenco Cooltab 80 Diamond Class Hoes, Luxe Cover, Comfortabele Case, Roze, merk i12Cover in Callantsoog

Geschikt voor: Lenco Cooltab 80

Advies verkoopprijs: €30.95

Deze universele Diamond Class hoes biedt een hoge standaard aan kwaliteit en betrouwbaarheid en is passend voor de Lenco Cooltab 80.

De case is gemaakt van zeer stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming. Hierdoor is te voelen dat u met deze case kwaliteit in handen heeft.

De Lenco Cooltab 80 wordt stevig in de case vastgehouden met drie beklede en buigbare metalen klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van uw toestel valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de tablet het gemakkelijkst in de hoes.

Met een magnetische sluiting kunt u de hoes makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is ook mooi afgewerkt met een metalen strip en het “Diamond Class” logo.

Deze case heeft een Multi Stand functie waardoor het mogelijk is de Lenco Cooltab 80 rechtop in landschap modus en in elke gewenste schuine positie te plaatsen.

De drie gleuven waarin u uw Lenco Cooltab 80 kunt positioneren zorgen voor extra stabiliteit zodat deze niet weg zal glijden als hij schuin in de hoes staat.

Deze hoes is van het merk i12Cover.

(EAN code: 8718778216395 ) (ID: 9200000022683953 i12Cover) Ga je straks ook opnieuw kleding bestellen in Callantsoog ? Lenco Cooltab 80 Diamond Class Hoes, Luxe Cover, Comfortabele Case, Roze, merk i12Cover in Callantsoog

Tafelen in Noord-Holland

Meestal wordt jouw bestelling “Lenco Cooltab 80 Diamond Class Hoes, Luxe Cover, Comfortabele Case, Roze, merk i12Cover” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro’s tot honderden euros 2018 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Hoesjes in de regio van Schagen (Nederland).

Winkels in Schagen

Er zijn veel opties om deals aan te schaffen in Callantsoog.


Er bestaan veel winkels nabij Schagen.

Vaak zul je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol !! www.boerenmagie.nl Lenco Cooltab 80 Diamond Class Hoes, Luxe Cover, Comfortabele Case, Roze, merk i12Cover in Callantsoog