“Lenco Cooltab 80 Diamond Class Hoes, 360° Draaibare Cover, Quality Case, Kleur Rood , merk i12Cover” (Zelder) ☆☆☆


Geschikt voor: Lenco Cooltab 80

Lenco Cooltab 80 Diamond Class Case met 360° Multi-stand

Deze universele hoes met 360 graden draaibare stand biedt een hoge standaard aan kwaliteit en betrouwbaarheid en is passend voor de Lenco Cooltab 80.

De cover is gemaakt van een zeer stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming. Hierdoor is te voelen dat u met deze case kwaliteit in handen heeft.

De Lenco Cooltab 80 wordt stevig in de case vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van uw toestel valt.

Deze case heeft een Multi-Stand die 360 graden draaibaar is. Dit maakt het mogelijk om uw Lenco Cooltab 80 zowel in landschap als portret modus neer te zetten. U heeft hierbij de keuze uit drie standaard kijkhoeken.

Met een magnetische sluiting kunt u de hoes makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is ook mooi afgewerkt met een metalen strip en het “Diamond Class” logo.

Deze hoes met 360° draaibare multi-stand uit de Diamond Class serie is van het merk i12Cover en geschikt voor de Lenco Cooltab 80.

(EAN code: 8718778407960 ) (ID: 9200000023855667 i12Cover) Ga je binnenkort eveneens opnieuw kleding kopen in Zelder ?

Shoppen in Limburg

Meestal wordt jouw goed “”Lenco Cooltab 80 Diamond Class Hoes, 360° Draaibare Cover, Quality Case, Kleur Rood , merk i12Cover”” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen lopen uiteen een paar �,� tot 100 euros 2018 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele interessante electronics Hoesjes in de regio van Gennep (Nederland).

Online in Gennep

Er zijn veel opties om koopwaar aan te schaffen in Zelder.


Er zijn tal van shops nabij Gennep.

Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol !! boerenmagie.nl