Lederen wallet bookcase boek hoesje Samsung Galaxy S4 Strass Zwart (Eerde) ☆

Lederen wallet bookcase boek hoesje Samsung Galaxy S4 Strass Zwart in Eerde

Geschikt voor: Samsung Galaxy S4

Deze zwarte bookcase is speciaal gemaakt voor de Samsung Galaxy S4 en ligt gemakkelijk in je hand. Je Samsung Galaxy S4 past precies in het kunststof binnenframe en alle functies van je telefoon zijn gewoon te gebruiken wanneer je Samsung Galaxy S4 in deze hoes zit.
Met de magneetsluiting kun je dit hoesje gemakkelijk afsluiten en word je Samsung Galaxy S4 goed beschermd tegen krassen, stoten en vuil.

Dit hoesje is gemaakt van een hoogwaardig PU leder en heeft een mooi ruitjesmotief. Dit in combinatie met het hartje gemaakt van strass steentje op de magneetsluiting van deze case zorgt voor een mooie en elegante uitstraling.

Deze case is ook de perfecte vervanger voor je portemonnee en toch is dit hoesje niet dikker dan een normale bookcase. Aan de linkerzijde van de case bevinden zich speciale vakjes om belangrijke zaken zoals rijbewijs, OV, visitekaartjes, bankpassen en creditcards op te kunnen bergen. Er bevindt zich ook een flap waarachter je bijvoorbeeld gemakkelijk geld of bonnetjes kunt bewaren. Deze hoes bevat zelfs een speciaal vakje om pasfoto’s in te stoppen. Dit maakt deze hoes uitermate geschikt voor als je op stap gaat en naast je telefoon ook andere onmisbare zaken mee wilt nemen.

Kenmerken

  • Bol: Smartphone Hoesjes & Cases
  • Kleur: Zwart
  • Soort: > Flipcase Hoesjes
  • Soort: > Samsung Galaxy S4 cases & Hoesjes

(EAN code: 0634041176914 ) (ID: 9200000026159557 iParts4u) Ga je zo meteen ook opnieuw kleding kopen in Eerde ? Lederen wallet bookcase boek hoesje Samsung Galaxy S4 Strass Zwart in Eerde

Online in Overijssel

Meestal wordt jouw item “Lederen wallet bookcase boek hoesje Samsung Galaxy S4 Strass Zwart” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen lopen uiteen een paar �,� tot 100 euro 2018 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Telefoonhoesjes in de streek van Ommen (Nederland).

Bestellen? in Ommen

Er zijn veel manieren om koopwaar te bestellen in Eerde.


Er zijn tal van shops nabij Ommen.

Misschien kan je het ook online aanschaffen, bv. via bol.com !! WWW.boerenmagie.nl Lederen wallet bookcase boek hoesje Samsung Galaxy S4 Strass Zwart in Eerde