Kobo Touch 2.0 Hoes met Sleepcover, zwart , merk i12Cover (Baamsum) ☆☆☆☆

Kobo Touch 2.0 Hoes met Sleepcover, zwart , merk i12Cover in Baamsum

Op maat gemaakte Kobo Touch 2.0 Hoes met sleepcover
Deze betaalbare premium case van i12Cover is op maat gemaakt voor de Kobo Touch 2.0 eReader. Het is een onmisbaar accessoire als u uw eReader als nieuw wilt houden. Deze Kobo Touch 2.0 hoes biedt het toestel langdurige bescherming tegen krassen, stoten, valschade en andere dagelijkse gebruikssporen. Een magneetsluiting voorkomt dat de omslag snel ongewenst open gaat. Zo blijft ook het scherm goed beschermd als u de e-Reader niet gebruikt.

Perfecte pasvorm
De case is gemaakt van PU leer met een stevige PU leren omlijsting aan de binnenzijde. Uw Kobo Touch 2.0 kan gemakkelijk achter deze omlijsting worden geschoven. Met dank aan de perfecte pasvorm zorgt dit voor een betrouwbare bevestiging en gaat de e-Reader er alleen uit wanneer ú dat wil. Alle uitsparingen voor knoppen en aansluitingen zijn aanwezig in deze Kobo Touch 2.0 hoes. Dit maakt het mogelijk om uw Kobo Touch 2.0 te allen tijde te blijven gebruiken zonder deze uit de case te halen. Neem de e-Reader in het vervolg met een gerust hart mee op weg, zonder angst voor krassen en andere beschadigingen.

Sleepcover
Een erg handige functie van deze hoes is de sleepcover. Deze functie zorgt ervoor dat de slaapstand van uw Kobo Touch 2.0 vanzelf wordt geactiveerd na het sluiten van de cover. Na het openen van de cover is de e-Reader meteen weer klaar voor gebruik. Hoe handig is dat!

Dit is de perfece keuze voor wie op zoek is naar een stijlvolle Kobo Touch 2.0 beschermhoes met een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding.

Weet u niet 100% zeker welke uitvoering Kobo u heeft, kijk dan hier door op deze link te klikken ;Welke Kobo heb ik?

Merk: i12Cover

(EAN code: 8719177127077 ) (ID: 9200000049506097 i12Cover) Zal je straks eveneens terug speelgoed bestellen in Baamsum ? Kobo Touch 2.0 Hoes met Sleepcover, zwart , merk i12Cover in Baamsum

Winkelen in Groningen

Meestal wordt jouw bestelling “Kobo Touch 2.0 Hoes met Sleepcover, zwart , merk i12Cover” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro’s tot 100 euros 2018 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics Etuis & hoesjes in de regio van Delfzijl (Nederland).

Online in Delfzijl

Er zijn verschillende manieren om koopwaar te vinden in Baamsum.


Er zijn veel shops nabij Delfzijl.

Meestal zul je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol !! boerenmagie.nl Kobo Touch 2.0 Hoes met Sleepcover, zwart , merk i12Cover in Baamsum