Kobo Aura h2O; Premium Hoes voor uw Kobo Aura h2O, Praktische Cover, Bruin, merk i12Cover (Oostvoorne) ☆☆☆

Kobo Aura h2O; Premium Hoes voor uw Kobo Aura h2O, Praktische Cover, Bruin, merk i12Cover in Oostvoorne

Kunstleer

Premium hoesje voor Kobo Aura H2O.

Deze betaalbare en praktische Premium Hoes van het merk i12Cover is op maat gemaakt voor de Kobo Aura H2O van 6.8 inch (kijk goed welk type Kobo u hebt). Het is een onmisbaar accessoire als u uw eReader als nieuw wilt houden.

De case is gemaakt van hoogwaardig PU leer met tevens een stevige PU leren omlijsting aan de binnenzijde. De Kobo Aura H2O kan gemakkelijk in deze lijst geschoven worden zodat de eReaderstevig in de cover zit bevestigd en er alleen uitgaat wanneer ú dat wil. Alle uitsparingen voor knoppen en aansluitingen van de Kobo Aura H2O zijn aanwezig in de hoes. Dit maakt het mogelijk om uw Kobo Aura H2O te allen tijde te blijven gebruiken zonder deze uit hoes te halen. Neem de eReader in vervolg met een gerust hart mee op weg, zonder angst voor krassen en andere beschadigingen te hebben.

De case is makkelijk te openen en te sluiten dankzij een magnetische sluiting.

Aan de zijkant van de cover zit een handige lus voor het meenemen van een stylus pen (los mee te bestellen). Bovendien beschikt de hoes over een handige sluimerstand functie waardoor de eReader in de hoes bij het openen en sluiten respectievelijk aan en in slaapstand gaat.

Kortom, van deze bestseller voor de Kobo Aura H2O eReader zult u lange tijd plezier beleven!

De Book Cover is van het merk i12Cover en verkrijgbaar in de drie kleuren Onyx (zwart), Espresso (bruin) en Ivory (Gebroken wit).

Weet u niet 100% zeker welke uitvoering Kobo u heeft, kijk dan hier door op deze link te klikken ;Welke Kobo heb ik?

(EAN code: 8719019496767 ) (ID: 9200000036364332 i12Cover) Zal je zo meteen eveneens opnieuw kleding bestellen in Oostvoorne ? Kobo Aura h2O; Premium Hoes voor uw Kobo Aura h2O, Praktische Cover, Bruin, merk i12Cover in Oostvoorne

Klussen in Zuid-Holland

Meestal wordt jouw item “Kobo Aura h2O; Premium Hoes voor uw Kobo Aura h2O, Praktische Cover, Bruin, merk i12Cover” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook contant betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro’s tot honderden euro 2018 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele goede electronics Etuis & hoesjes in de streek van Westvoorne (Nederland).

Online in Westvoorne

Er zijn verschillende opties om artikelen te bestellen in Oostvoorne.


Er bestaan veel shops nabij Westvoorne.

Meestal wil je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol !! www.boerenmagie.nl Kobo Aura h2O; Premium Hoes voor uw Kobo Aura h2O, Praktische Cover, Bruin, merk i12Cover in Oostvoorne