Keyboard Case voor de Prestigio Multipad 10.1 Ultimate 3g, QWERTY Toetsenbordhoes, Rood, merk i12Cover (Assen) ☆

Keyboard Case voor de Prestigio Multipad 10.1 Ultimate 3g, QWERTY Toetsenbordhoes, Rood, merk i12Cover in Assen

Geschikt voor: Prestigio Multipad 10.1 Ultimate 3g

Deze universele keyboard case met een ingebouwd QWERTY toetsenbord is passend voor uw Prestigio Multipad 10.1 Ultimate 3g.

De keyboard case biedt een uitstekende en stijlvolle bescherming aan uw Prestigio Multipad 10.1 Ultimate 3g. De cover is gemaakt van hoogwaardig PU leer, is duurzaam en makkelijk in het gebruik. U bevestigd de tablet door de flexibele uitschuifbare klemmen in de linker- en rechterbovenhoeken op maat bij te stellen. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de tablet het gemakkelijkst in de hoes. Een magnetische sluiting zorgt ervoor dat de cover alleen open gaat wanneer u dat wilt. De keyboard case heeft een standaard waardoor u de Prestigio Multipad 10.1 Ultimate 3g rechtopstaand in landschap modus kunt plaatsen.

Het toetsenbord heeft een normale QWERTY layout. Dankzij de eenvoudige Plug and Play optie met een standaard USB 2.0-aansluiting, en in het geval van de zwarte versie ook een micro-USB aansluiting, kunt u snel en eenvoudig aan de slag. U kunt dan typen waar en wanneer u maar wilt, ook met een andere tablet.

Optioneel is een verloopstekker bij te bestellen via 123BestDeal, als de leverancier van de Prestigio Multipad 10.1 Ultimate 3g deze niet meegeleverd heeft. In de praktijk is dit meestal niet nodig.

De keyboard case is van het merk i12Cover.

Buitenmaat van de complete hoes is +/- 284*190*30mm

(EAN code: 8718778602013 ) (ID: 9200000025975194 i12Cover) Ga je zo meteen ook opnieuw klus gerief kopen in Assen ? Keyboard Case voor de Prestigio Multipad 10.1 Ultimate 3g, QWERTY Toetsenbordhoes, Rood, merk i12Cover in Assen

Shoppen in Drenthe

Meestal wordt jouw item “Keyboard Case voor de Prestigio Multipad 10.1 Ultimate 3g, QWERTY Toetsenbordhoes, Rood, merk i12Cover” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen lopen uiteen enkele �,� tot 100 euro 2018 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele goede electronics Hoesjes in de streek van Assen (Nederland).

Bestellen? in Assen

Er zijn verschillende manieren om deals aan te schaffen in Assen.


Er bestaan veel winkels nabij Assen.

Meestal zul je het ook online bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! WWW.boerenmagie.nl Keyboard Case voor de Prestigio Multipad 10.1 Ultimate 3g, QWERTY Toetsenbordhoes, Rood, merk i12Cover in Assen