Keyboard Case voor de Hip Street Equinox Hd 10.1 Inch, QWERTY Toetsenbordhoes, rood , merk i12Cover (Oling) ☆☆

Keyboard Case voor de Hip Street Equinox Hd 10.1 Inch, QWERTY Toetsenbordhoes, rood , merk i12Cover in Oling

Geschikt voor: Hip Street Equinox Hd 10.1 Inch

Deze universele keyboard case met een ingebouwd QWERTY toetsenbord is passend voor uw Hip Street Equinox Hd 10.1 Inch.
De keyboard case biedt een uitstekende en stijlvolle bescherming aan uw Hip Street Equinox Hd 10.1 Inch. De cover is gemaakt van hoogwaardig PU leer, is duurzaam en makkelijk in het gebruik. U bevestigd de tablet door de flexibele uitschuifbare klemmen in de linker- en rechterbovenhoeken op maat bij te stellen. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de tablet het gemakkelijkst in de hoes. Een magnetische sluiting zorgt ervoor dat de cover alleen open gaat wanneer u dat wilt. De keyboard case heeft een standaard waardoor u de Hip Street Equinox Hd 10.1 Inch rechtopstaand in landschap modus kunt plaatsen.
Het toetsenbord heeft een normale QWERTY layout. Dankzij de eenvoudige Plug and Play optie met een standaard USB 2.0-aansluiting, en in het geval van de zwarte versie ook een micro-USB aansluiting, kunt u snel en eenvoudig aan de slag. U kunt dan typen waar en wanneer u maar wilt, ook met een andere tablet.
Optioneel is een verloopstekker bij te bestellen via 123BestDeal, als de leverancier van de Hip Street Equinox Hd 10.1 Inch deze niet meegeleverd heeft. In de praktijk is dit meestal niet nodig.
De keyboard case is van het merk i12Cover.
Buitenmaat van de complete hoes is +/- 284*190*30mm (EAN code: 8718778604321 ) (ID: 9200000025975690 i12Cover) Ga je binnenkort eveneens opnieuw kleding kopen in Oling ? Keyboard Case voor de Hip Street Equinox Hd 10.1 Inch, QWERTY Toetsenbordhoes, rood , merk i12Cover in Oling

Shoppen in Groningen

Meestal wordt jouw artikel “Keyboard Case voor de Hip Street Equinox Hd 10.1 Inch, QWERTY Toetsenbordhoes, rood , merk i12Cover” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook later betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro’s tot honderden euro 2018 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics Hoesjes in de regio van Appingedam (Nederland).

Waar? in Appingedam

Er zijn verschillende opties om koopwaar te vinden in Oling.


Er bestaan tal van shops nabij Appingedam.

Meestal wil je het ook via het internet bestellen, bv. via bol !! boerenmagie.nl Keyboard Case voor de Hip Street Equinox Hd 10.1 Inch, QWERTY Toetsenbordhoes, rood , merk i12Cover in Oling