KENWOOD KDCX7200DAB (Harenermolen) ☆☆☆

KENWOOD KDCX7200DAB in Harenermolen

Enkel din | Inclusief DAB+ antenne | Bluetooth

Deze geavanceerde Premium Line DAB+, CD-receiver is ruimschoots voorzien van de nieuwste caraudio-snufjes. De directe link naar je Spotify app op je smartphone maakt je favoriete muziek of playlists snel beschikbaar. DAB+ zorgt voor een stroringvrije radio-ontvangst in CD-kwaliteit. Voor smartphones is de KD-X7200DAB compatible met iPhone Playback en Android Music Playback. Op- of bijladen van je smartphone is ook mogelijk en verloopt lekker snel. De CD-sleuf wordt automatisch tegen stof afgesloten. Aan de achterzijde zijn twee kabels met USB-aansluiting aanwezig. De kleur van display en knoppen is instelbaar. Het front heeft een extra brede, tweeregelige display met 16 digits.
Met de nieuwe 24-bit/96kHZ FLAC codec ben je verzekerd van de allerbeste audiokwaliteit. De geluidsweergave is bovendien helemaal op het muzikale genre en je eigen voorkeur af te stemmen met de 13-bands equalizer. Digital Time Alignment maakt het mogelijk onderlinge afstandsverschillen tussen de speakers te compenseren.
De ingebouwde Bluetooth-functies geven je alle nodige handsfree bel- en streamingopties. De receiver kan met twee smartphones tegelijk fulltime in verbinding zijn. Bij muziekstreamen kan er naadloos tussen maximaal vijf smartphones worden geschakeld. Een smartphone die is voorzien van de nieuwe KENWOOD Remote App is als uitgebreide afstandsbediening voor muziekweergave te gebruiken. De drie 4V pre-out aansluitingen geven je volop audio-uitbreidingsmogelijkheden. (EAN code: 0019048221193 ) (ID: 9200000083693706 Kenwood) Ga je binnenkort eveneens terug make up bestellen in Harenermolen ? KENWOOD KDCX7200DAB in Harenermolen

Winkelen in Groningen

Meestal wordt jouw item “KENWOOD KDCX7200DAB” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen lopen uiteen enkele �,� tot 100 euro 2018 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele goede electronics Autoradio’s in de regio van Haren (Nederland).

Waar? in Haren

Er zijn veel manieren om artikelen te vinden in Harenermolen.


Er bestaan veel winkels nabij Haren.

Vaak wil je hem ook online aanschaffen, bv. via bol !! boerenmagie.nl KENWOOD KDCX7200DAB in Harenermolen