Kenwood BM450 – Broodbakmachine (Hobrede) ☆☆☆☆

Kenwood BM450 - Broodbakmachine in Hobrede

Max. broodgewicht 1000 gram | Geschikt voor cakedeeg | Uitneembaar bakblik

Deze strakke, stijlvolle en gebruiksvriendelijke broodbakmachine is een waardevolle aanwinst in je keuken. De machine heeft een volledig nieuw ontwerp met RVS en glas en heeft unieke kenmerken. Kies uit de 15 verschillende programma’s of stel zelfs je eigen persoonlijke programma in en maak de lekkerste broden, deeg, cake en confituur. De ingrediëntenhouder opent automatisch op het juiste tijdstip om de ingrediënten aan het brood toe te voegen.

Of je nu een beginner, gevorderde, of een deskundige bent, een Kenwood broodbakmachine zorgt altijd voor een perfect resultaat.

Over de Broodbakmachine – BM450
De premium broodbakmachine staat garant voor prachtige en veelzijdige bakprestaties. Deze broodbakmachine heeft een convectieventilator die zorgt voor een knapperige en egaal bruine korst en een snelbakfunctie waardoor je brood in minder dan een uur klaar is. De BM450 heeft een breed scala van programma’s en een automatisch doseersysteem voor ingrediënten. Er is een snelprogramma van 58 minuten voorzien, 15 standaard bakprogramma’s en vijf extra programma’s waarmee je zelf de gewenste bakduur kan instellen voor elk stadium van het bakproces, gaande van voorverwarmen tot kneden, rijzen en bakken.

Prestatie
De BM450 broodmachine biedt je een aantal extra functies waarmee je nog meer verschillende soorten brood kan creëren. Een ingrediëntenhouder met een inhoud van 125 gr gaat automatisch open op het juiste tijdstip om de ingrediënten aan het brood toe te voegen. De convectieventilator zorgt voor een knapperige en egaal bruine korst. Bovendien kan je tot 15 uur van tevoren de starttijd van het bakken instellen zodat je elke dag wakker wordt, of thuis komt met de geur van versgebakken brood in huis.

De BM450 wordt geleverd met een aluminium en Thermolon bakblik (dus zonder Teflon!). Thermolon heeft dezelfde functie als Teflon maar is geheel vrij van PFOA waardoor geen schadelijke gassen vrijkomen tijdens het bakken.

Tijdloos ontwerp
De BM450 Broodbakmachine heeft een opvallend modern ontwerp met sensortoetsen. Het is een geavanceerde en gemakkelijk te gebruiken broodbakmachine, perfect voor echte bakkers en broodliefhebbers. Door het kijkvenster kan je een oogje houden op het bakproces en er is optioneel een ronde broodpan om ronde broden en boterkoeken te bakken. De combinatie van zwart metaal, RVS en glas geeft de BM450 een stijlvolle uitstraling die zich onderscheidt van andere broodbakmachines.

Kenmerken:

  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: RVS en glas
  • Capaciteit: 500g, 750g, 1kg
  • Vermogen: 780W
  • Start vertraging: 15 uur
  • Warmhouden: 1 uur
  • Deksel: Verwijderbaar met kijkvenster
  • Receptenboek: Nee

(EAN code: 5011423121406 ) (ID: 9000000010993716 Kenwood) Zal je binnenkort eveneens terug parfum kopen in Hobrede ? Kenwood BM450 - Broodbakmachine in Hobrede

Tafelen in Noord-Holland

Meestal wordt jouw bestelling “Kenwood BM450 – Broodbakmachine” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen lopen uiteen enkele euro’s tot honderden euro 2018 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele goede electronics Broodbakmachines in de streek van Zeevang (Nederland).

Online in Zeevang

Er zijn verschillende manieren om koopwaar aan te schaffen in Hobrede.


Er zijn tal van shops nabij Zeevang.

Vaak kan je het ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com !! www.boerenmagie.nl Kenwood BM450 - Broodbakmachine in Hobrede