Joby GorillaPod Magnetic Mini Flexibel Mini statief met magnetische pootjes (Gerin) ▷

Joby GorillaPod Magnetic Mini Flexibel Mini statief met magnetische pootjes in Gerin

Mini-statief | Kunststof

Joby GorillaPod Magnetic Mini Flexibel Statief
De Joby GorillaPod Magnetic Mini is de opvolger van de GPod Mini Magnetic. Het is een ministatiefje dat letterlijk en figuurlijk een enorme aantrekkingskracht heeft. Het is niet alleen schattig om te zien, maar door de zeer opvallende rode magnetische voetjes hecht dit ministatiefje zich letterlijk aan ieder stalen oppervlak. De GorillaPod Magnetic Mini is slechts 9,5 centimeter hoog en geschikt voor compacte foto- en videocamera’s tot 325 gram die je bevestigt met een standaard 1/4-inch statiefschroef. Het statiefje weegt slechts 37 gram en is leverbaar in zwart met rode accenten.

Opgebouwd uit losse kogelgewrichten
De Joby GorillaPod Magnetic Mini is opgebouwd uit 16 losse kogelgewrichten van hoogwaardig kunststof die samen de poten van het statiefje vormen. Doordat alle gewrichten los van elkaar alle kanten uit kunnen draaien, kun je deze mini GorillaPod zodanig buigen dat hij altijd en overal neer te zetten is. De rubber voetjes zorgen voor een stabiele grip op een iedere ondergrond, of dat nou een rots is, een boekenplank of een autodak. Omdat de GorillaPod Magnetic Mini drie magnetische voetjes heeft, wordt het aantal bevestigingsopties bovendien enorm uitgebreid: ook een glad metalen oppervlak of een lantaarnpaal zijn geen partij voor de grote aantrekkingskracht van deze ultracompacte GorillaPod. Dankzij de magneten staat het statiefje dus extra stabiel onder alle omstandigheden.

Ideaal accessoire voor fotografen
Een GorillaPod Magnetic Mini is een ideaal accessoire voor vloggers, fotografen en videofilmers die extreem lichtgewicht op pad willen. Dit ultracompacte ministatief past altijd in je jaszak of rugzak! De GorillaPod Magnetic mini komt van pas in alle situaties waarin je een superklein camerastatiefje nodig hebt, zoals omstandigheden met weinig licht of bij het maken van selfies. Een GorillaPod is het enige camerastatief dat voldoende buigzaam is om opnamen te kunnen maken vanuit afwijkende posities. De duurzame rubber ringen rondom ieder gewricht geven grip als je de GorillaPod ergens omheen buigt, want een GorillaPod kun je niet alleen op zijn pootjes neerzetten, maar ook om een boomtak of het stuur van je fiets buigen.

Design en functionaliteit
De GorillaPod is het bekendste voorbeeld van een product waar design en functionaliteit elkaar ontmoeten. Overal ter wereld heeft de GorillaPod al menig hart veroverd door de menselijke eigenschappen die het buigzame statiefje toegedicht kunnen worden en de handigheid die het biedt omdat het overal aan te bevestigen is. De productlijn omvat flexibele statieven zoals de GorillaPod 325, de GorillaPod 1K en de GorillaPod Magnetic 325 en deze statieven zijn stuk voor stuk handig, compact en licht van gewicht. Toch zijn het volwaardige statieven voor je camera. (EAN code: 0817024015046 ) (ID: 9200000081583270 Joby) Zal je binnenkort eveneens opnieuw parfum aanschaffen in Gerin ? Joby GorillaPod Magnetic Mini Flexibel Mini statief met magnetische pootjes in Gerin

Shoppen in Namen

Meestal wordt jouw artikel “Joby GorillaPod Magnetic Mini Flexibel Mini statief met magnetische pootjes” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro tot 100 euros 2018 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele goede electronics Statieven in de streek van Onhaye (België).

Online in Onhaye

Er zijn verschillende opties om items te vinden in Gerin.


Er bestaan tal van winkels nabij Onhaye.

Vaak zul je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! www.boerenmagie.nl Joby GorillaPod Magnetic Mini Flexibel Mini statief met magnetische pootjes in Gerin