Javu – iPhone 8 Hoesje – Wallet Case Lychee Zwart (Cuesmes) ☆☆☆

Javu - iPhone 8 Hoesje - Wallet Case Lychee Zwart in Cuesmes

Geschikt voor: Apple iPhone 7/8, Apple iPhone 7, Apple iPhone 8

Bescherm met deze zwarte lychee wallet case je iPhone 8 tegen stoten, krassen en vuil! Het hoesje is gemaakt van kunstleer en heeft een lichte kreuk in het leer met een licht reliëf, hierdoor krijgt het hoesje een mooie uitstraling. Door de vele opbergmogelijkheden en volledige bescherming lijkt het hoesje bijna op een volwaardige portemonnee! Het hoesje is op maat gemaakt waardoor deze perfect past op je iPhone 8.

Functionaliteiten van het Wallet Case Hoesje

Dit hoesje beschermt je telefoon aan alle kanten en is daardoor de beste vorm van bescherming. Daarnaast zit je telefoon stevig in het hoesje zodat je niet bang hoeft te zijn dat deze er zomaar uit valt. Door de handige opbergruimte in het hoesje neem je gemakkelijk pasjes of zakenkaartjes mee. Het handige insteekvak kan gebruikt worden om briefgeld in op te bergen, of een extra pasje. Plaats het hoesje in een handige stand om prettig naar een film of serie te kijken. Door het hoesje te sluiten met de magneetsluiting zorg je ervoor dat het hoesje goed dicht blijft zitten en het scherm beschermd blijft. Voor alle aansluitingen, knoppen, camera en speaker van je iPhone 8 zijn uitsparingen in het hoesje aangebracht zodat je met hetzelfde gemak je telefoon kunt opladen, muziek kunt luisteren of een foto kunt maken!

(EAN code: 8718923443317 ) (ID: 9200000082258342 Javu) Ga je straks ook terug parfum bestellen in Cuesmes ? Javu - iPhone 8 Hoesje - Wallet Case Lychee Zwart in Cuesmes

Winkelen in Henegouwen

Meestal wordt jouw artikel “Javu – iPhone 8 Hoesje – Wallet Case Lychee Zwart” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele �,� tot 100 euro 2018 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele goede electronics Telefoonhoesjes in de streek van Mons (België).

Bestellen? in Mons

Er zijn verschillende manieren om items te vinden in Cuesmes.


Er bestaan tal van shops nabij Mons.

Vaak zul je hem ook online bestellen, bv. via bol !! boerenmagie.nl Javu - iPhone 8 Hoesje - Wallet Case Lychee Zwart in Cuesmes