Javu – HTC Nexus 9 hoes – Rotatie Cover Lychee Zwart (Châtillon) ☆☆

Javu - HTC Nexus 9 hoes - Rotatie Cover Lychee Zwart in Châtillon

Geschikt voor: HTC Nexus 9

HTC Nexus 9 Hoes

HTC Nexus 9 Rotatie Cover

Deze handige licht blauwe lychee hoes van kunstleer verzekert je van optimale bescherming voor je HTC Nexus 9 tegen stoten en krassen! De tablet wordt in een stevige houder geklikt en kan vervolgens 360 graden rond gedraaid worden. De tablethoes is gemaakt van hoge kwaliteit materiaal en heeft een lichte kreuk in het leer wat een licht reliëf geeft, hierdoor krijgt het cover een mooie uitstraling. De binnenkant van de hoes is geheel afgewerkt met zachte stof zodat ook het scherm beschermd worden tegen krassen en vuil.

Functionaliteiten van de Rotatie Cover

De hoes is in een handige stand te zetten zodat je de tablet zowel staand als liggend kunt gebruiken. Dit is prettig bij het kijken van een film of serie, of het luisteren naar je favoriete muziek! De rotatie functie van de hoes maakt het mogelijk om het scherm van de tablet zowel liggend als staand neer te zetten. De bandsluiting is handig los te maken en zorgt ervoor dat de hoes goed dicht blijft zitten als je deze vast maakt. Voor alle aansluitingen, knoppen, camera en speaker zijn uitsparingen in de hoes aangebracht zodat je met hetzelfde gemak aan je tablet kunt werken.

(EAN code: 8718923148847 Deze tablet hoes is geschikt voor de HTC Nexus 9) (ID: 9200000051891774 Shop4) Zal je zo meteen ook terug speelgoed kopen in Châtillon ? Javu - HTC Nexus 9 hoes - Rotatie Cover Lychee Zwart in Châtillon

Webshops in Luxemburg

Meestal wordt jouw artikel “Javu – HTC Nexus 9 hoes – Rotatie Cover Lychee Zwart” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar �,� tot 100 euro 2018 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele interessante electronics Hoesjes in de streek van Saint-Léger (Lux.) (België).

Waar? in Saint-Léger (Lux.)

Er zijn veel opties om koopwaar te spotten in Châtillon.


Er bestaan tal van winkels nabij Saint-Léger (Lux.).

Misschien zul je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com !! boerenmagie.nl Javu - HTC Nexus 9 hoes - Rotatie Cover Lychee Zwart in Châtillon