It Works Tm785 Diamond Class Hoes, Luxe Cover, Comfortabele Case, roze , merk i12Cover (Courrière) ☆☆☆☆

It Works Tm785 Diamond Class Hoes, Luxe Cover, Comfortabele Case, roze , merk i12Cover in Courrière

Geschikt voor: Universeel

Diamond Class Case voor It Works Tm785
Deze universele Diamond Class hoes biedt een hoge standaard aan kwaliteit en betrouwbaarheid en is passend voor de It Works Tm785.
De case is gemaakt van zeer stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming. Hierdoor is te voelen dat u met deze case kwaliteit in handen heeft.
De It Works Tm785 wordt stevig in de case vastgehouden met drie beklede en buigbare metalen klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van uw toestel valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de tablet het gemakkelijkst in de hoes.
Met een magnetische sluiting kunt u de hoes makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is ook mooi afgewerkt met een metalen strip en het “Diamond Class” logo.
Deze case heeft een Multi Stand functie waardoor het mogelijk is de It Works Tm785 rechtop in landschap modus en in elke gewenste schuine positie te plaatsen.
De drie gleuven waarin u uw It Works Tm785 kunt positioneren zorgen voor extra stabiliteit zodat deze niet weg zal glijden als hij schuin in de hoes staat.
Deze hoes is van het merk i12Cover. (EAN code: 8718778782838 ) (ID: 9200000027340532 i12Cover) Zal je binnenkort eveneens opnieuw speelgoed bestellen in Courrière ? It Works Tm785 Diamond Class Hoes, Luxe Cover, Comfortabele Case, roze , merk i12Cover in Courrière

Webshops in Namen

Meestal wordt jouw goed “It Works Tm785 Diamond Class Hoes, Luxe Cover, Comfortabele Case, roze , merk i12Cover” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro tot 100 euros 2018 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele goede electronics Hoesjes in de regio van Assesse (België).

Waar? in Assesse

Er zijn veel manieren om deals aan te schaffen in Courrière.


Er bestaan veel shops nabij Assesse.

Misschien zul je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol !! WWW.boerenmagie.nl It Works Tm785 Diamond Class Hoes, Luxe Cover, Comfortabele Case, roze , merk i12Cover in Courrière