iPort Launchport Basestation RVS (Greup) ☆

iPort Launchport Basestation RVS in Greup

Geschikt voor: Launchport AP.5 sleeve

Launchport – Vasthouden – Opladen – Beschermen

Het LaunchPort Systeem: station + sleeve

LaunchPort is een revolutionaire manier voor het monteren en opladen van je iPad, vrijwel overal. Het LaunchPort systeem bestaat uit een sleeve en een station. De Sleeve past precies om de iPad, en het basestation is geplaatst op een bureau, tafel of aanrecht. Je kunt de sleeve ook ophangen aan de Wallstation aan de muur. LaunchPort maakt gebruik van inductie wat betekent zodra een sleeve in contact komt met een station, deze direct begint met opladen. Zonder gebruik te maken van de connector of kabel(s). De bevestiging is via krachtige magneten, dat zorgt ervoor dat je iPad veilig hangt en toch met beperkte kracht van het station kan worden gepakt.

iPad oplaadtijd ca. 4 uur van 0-100%

Launchport Basestation

Het LaunchPort tafelstation, of basestation, geeft de iPad een veilige en vaste plek op je bureau of tafel. Met zijn geborsteld aluminium afwerking en inductieve laadfunctie is dit een perfecte functionele oplossing voor het gebruik van de iPad. Wanneer je de iPad erop legt is deze zowel horizontaal als verticaal te gebruiken, hij kan namelijk 360 graden draaien op het tafelstation. In de doos zit alles om het tafelstation te kunnen gebruiken. Omdat deze met transformer wordt geleverd, heb je alleen een reguliere wandcontactdoos (ofwel stopcontact) nodig op de plaats waar je het tafelstation wilt gebruiken. De standaard finish van de Launchport basestation is geanodiseerd aluminium. Een stijlvol en minimalistisch design dat past bij de iPad zelf. Naast de aluminium versie heeft iPort nu ook een versie met een zwarte finish. In combinatie met de zwarte sleeve is dit een prachtige set.

Technische specificaties:

  • lengte 5.95 (151mm)
  • breedte 5.0 (127mm)
  • hoogte 4.46 (113.3mm)
  • gewicht: 4.1 lbs (1.86 kg)
  • stroomvoorziening: 15V 2A DC Input

(EAN code: 0041093701412 Launchport – Vasthouden – Opladen – Beschermen) (ID: 9200000047735930 iPort) Ga je straks eveneens opnieuw klus gerief bestellen in Greup ? iPort Launchport Basestation RVS in Greup

Online in Zuid-Holland

Meestal wordt jouw bestelling “iPort Launchport Basestation RVS” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele �,� tot 100 euro 2018 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele goede electronics Elektronica in de streek van Oud-Beijerland (Nederland).

Waar? in Oud-Beijerland

Er zijn verschillende manieren om deals te vinden in Greup.


Er zijn tal van winkels nabij Oud-Beijerland.

Misschien zul je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol !! www.boerenmagie.nl iPort Launchport Basestation RVS in Greup