iPhone 7 Booktype Hoesje Strikjes en Hartjes (Noordwijk aan Zee) ☆☆☆☆

iPhone 7 Booktype Hoesje Strikjes en Hartjes in Noordwijk aan Zee

Geschikt voor: iPhone 7

iPhone 7 Booktype Hoesje Strikjes en Hartjes

Deze hoogwaardige bookcase biedt optimale bescherming voor uw smartphone en is erg handig en gemakkelijk in gebruik. Het hoesje is gemaakt van hoogwaardig kunstleder en aan de binnenkant bezit het hoesje een perfect passende houder, waarmee de telefoon rondom goed beschermd is. Daarnaast biedt de bookcase de mogelijkheid om het telefoonhoesje ook als portefeuille te gebruiken. Aan de binnenzijde is er ruimte voor pasjes en briefgeld. Door de krachtige magneetsluiting blijft de bookcase goed afgesloten en wordt de smartphone beschermd tegen stoten, krassen en stof. Gebruik de steunfunctie van de bookcase om de telefoon horizontaal op tafel zetten, voor het rustig bekijken van een filmpje of het lezen van een document.

Uitsparingen

Alle knoppen en functies van de smartphone blijven bruikbaar terwijl deze in de bookcase zit. De uitsparingen aan weerszijden zorgen ervoor dat de knoppen en aansluitingen toegankelijk blijven. Ook is er een opening voor de camera en flitser aanwezig.

Kenmerken:

  • Pasjeshouders – berg uw pasjes en briefgeld gemakkelijk op
  • Standfunctie – zet uw telefoon horizontaal rechtop
  • Hoogwaardig kunstleder
  • Perfecte bescherming
  • Bezit slimme uitsparingen

(EAN code: 8719123334740 ) (ID: 9200000072247770 Telefoonhoesjestore.nl) Zal je zo meteen ook opnieuw parfum bestellen in Noordwijk aan Zee ? iPhone 7 Booktype Hoesje Strikjes en Hartjes in Noordwijk aan Zee

Online in Zuid-Holland

Meestal wordt jouw goed “iPhone 7 Booktype Hoesje Strikjes en Hartjes” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro tot 100 euros 2018 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics Telefoonhoesjes in de streek van Noordwijk (Nederland).

Online in Noordwijk

Er zijn verschillende opties om koopwaar aan te schaffen in Noordwijk aan Zee.


Er zijn veel shops nabij Noordwijk.

Misschien zul je het ook via het internet bestellen, bv. via bol !! WWW.boerenmagie.nl iPhone 7 Booktype Hoesje Strikjes en Hartjes in Noordwijk aan Zee