iParts4u iPhone 6 en 6S Lederen Lak Wallet Bookcase Boek Hoesje Roze (Buitenpost / Bûtenpost) ☆☆

iParts4u iPhone 6 en 6S Lederen Lak Wallet Bookcase Boek Hoesje Roze in Buitenpost / Bûtenpost

Geschikt voor: Apple iPhone 6/6s

iPhone 6 Lederen Lak Wallet Bookcase Boek Hoesje Roze

Bescherm je iPhone 6 en 6S in dit mooie PU lederen boek hoesje met een leuk ruitjes motief en een mooie glanzende laklaag. Met deze book case maak je je iPhone 6 niet alleen nog mooier dan deze al is maar ook erg bijzonder.

iPhone 6 en 6S Lederen Lak Wallet Bookcase Boek Hoesje Roze Top Kwaliteit

Deze book case is gemaakt van PU leder van een zeer goede kwaliteit. Om het PU lederen hoesje nog mooier en eleganter te maken, is deze voorzien van een lak laag. Dit hoesje voor de iPhone 6 en 6S heeft daardoor een mooie glans en vormt een bijzondere verschijning.

Wanneer je deze book case voor de iPhone 6 en 6S opent, zie je dat deze case aan de binnenkant een legio van mogelijkheden heeft. Met dit boekhoesje ben je in staat al je belangrijke spullen overzichtelijk mee te nemen in een compacte case.

iPhone 6 en 6S Lederen Lak Wallet Bookcase Boek Hoesje Roze Erg Handig

Aan de rechterzijde klik je makkelijk je iPhone 6 en 6S in een wit kunstof binnenframe. Je iPhone 6 en 6S zit stevig vast in de book case en wordt vooral in combinatie met het PU leder van dit boek hoesje goed beschermd tegen lelijke gebruikersschade.

Aan de linkerkant heeft dit telefoonhoesje voor de iPhone 6 en 6S verschillende vakjes. Deze zijn speciaal bedoeld voor bijvoorbeeld pasjes, visite kaartjes, bonnetjes of geld. Door de mogelijkheid om ook een leuke foto te bewaren in dit hoesje is deze case erg uniek. Je kunt dit boek hoesje voor de iPhone 6 en 6S dan ook goed gebruiken als vervanger van je portemonnee. Door het gouden ringetje aan de zijkant van dit hoesje kun je een koortje bevestigen waarna je deze case gemakkelijk kunt meenemen op de manier waarop je een clutch met je meeneemt. (EAN code: 8719075582183 ) (ID: 9200000045295537 iParts4u) Ga je straks ook opnieuw speelgoed aanschaffen in Buitenpost / Bûtenpost ? iParts4u iPhone 6 en 6S Lederen Lak Wallet Bookcase Boek Hoesje Roze in Buitenpost / Bûtenpost

Shoppen in Friesland

Meestal wordt jouw artikel “iParts4u iPhone 6 en 6S Lederen Lak Wallet Bookcase Boek Hoesje Roze” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro’s tot honderden euro 2018 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele interessante electronics Telefoonhoesjes in de regio van Achtkarspelen (Nederland).

Waar? in Achtkarspelen

Er zijn veel opties om koopwaar aan te schaffen in Buitenpost / Bûtenpost.


Er bestaan veel winkels nabij Achtkarspelen.

Misschien kan je het ook via het internet aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! boerenmagie.nl iParts4u iPhone 6 en 6S Lederen Lak Wallet Bookcase Boek Hoesje Roze in Buitenpost / Bûtenpost