iPad Pro 2 – 9.7 inch – 360 Graden draaibare Hoes – Lederen – Bruin (Formerum aan Zee / Formearum oan See) ▷

iPad Pro 2 - 9.7 inch - 360 Graden draaibare Hoes - Lederen - Bruin in Formerum aan Zee / Formearum oan See

Geschikt voor: Apple iPad Pro 2 (9.7 inch)

GRATIS VERZENDING! – 360° draaibare Hoes is geschikt voor de iPad Pro 2 – 9.7 inch.

Past deze hoes op mijn iPad? -> Op de achterkant van uw iPad staat een model nummer, uitsluitend de volgende modellen passen met deze Smart Cover hoes: A1673, A1674 en A1675. Wij leveren deze hoes in alle kleuren en modellen, bekijk ons hele aanbod om de gewenste hoes voor uw iPad uit te zoeken.

360° draaibare Hoes biedt een volledige bescherming van de iPad. Dat wil zeggen zowel de voor als de achterkant. De voorkant wordt afgedekt door de zachte binnenkant van deze hoes. De achterkant wordt beschermd door een harde case die bedekt is met een laag pu-leer. De iPad zit vastgeklemd in de hoes zodat deze er niet uit kan vallen voor een complete bescherming.

Standaard
De iPad hoes dient niet alleen als bescherming voor de iPad, maar is ook functioneel. Zo is deze ook te gebruiken als standaard. Als de iPad in de hoes vast zit, kan deze worden neergezet en gebruikt worden als standaard. Hij kan zowel in portretstand als in landschapstand worden neergezet.

Sleep en wake up functie
De sleep en wake up functie is een zeer handige functie die er voor zorgt dat de iPad bij het sluiten van de hoes automatisch op stand-by gaat. Bij het openen van de hoes gaat de iPad weer automatisch aan. Deze functie wordt veroorzaakt door een magneet die zowel in de hoes als in de iPad verwerkt zitten. De functie is eventueel in het menu uit te schakelen, maar staat standaard aan. (EAN code: 7432234988930 ) (ID: 9200000065826831 BetaalbareHoesjes TM) Zal je zo meteen ook opnieuw kleding aanschaffen in Formerum aan Zee / Formearum oan See ? iPad Pro 2 - 9.7 inch - 360 Graden draaibare Hoes - Lederen - Bruin in Formerum aan Zee / Formearum oan See

Online in Friesland

Meestal wordt jouw artikel “iPad Pro 2 – 9.7 inch – 360 Graden draaibare Hoes – Lederen – Bruin” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro tot honderden euros 2018 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Hoesjes in de streek van Terschelling (Nederland).

Online in Terschelling

Er zijn verschillende manieren om koopwaar te zoeken in Formerum aan Zee / Formearum oan See.


Er zijn veel shops nabij Terschelling.

Vaak wil je hem ook online aanschaffen, bv. via bol !! www.boerenmagie.nl iPad Pro 2 - 9.7 inch - 360 Graden draaibare Hoes - Lederen - Bruin in Formerum aan Zee / Formearum oan See