iPad 9.7 (2017) Hoes – Pied de Poule (klein motief) – 360° Draaibaar + iPad Schoonmaakdoekjes – GIC (Muggenhol) ☆

iPad 9.7 (2017) Hoes - Pied de Poule (klein motief) - 360° Draaibaar + iPad Schoonmaakdoekjes - GIC in Muggenhol

Geschikt voor: Apple iPad 9.7 2017 | iPad 2017 | A1822 | A1823

Deze iPad 2017 Hoes Pied de Poule Klein is een van stevig kunstleer vervaardigde hoes, met een fraai pied de poule patroon (wordt ook wel hanenvoet genoemd). De hoes is speciaal op maat gemaakt voor de nieuwe iPad 2017! De totale iPad blijft goed beschermd in deze hoes. Dankzij de elastieken band kan de iPad volledig afgedekt worden. Erg handig voor als u de iPad meeneemt naar bijvoorbeeld een afspraak.

Omdat de hoes is voorzien van uitsparingen, zijn alle knoppen en functies van de iPad op een normale manier toegankelijk! Dus ook het oplaadslot onderaan en de camera zijn vrij om te gebruiken. De iPad hoeft dus nooit uit de hoes gehaald worden.

iPad Modelnummers.

Deze iPad hoes is op maat gemaakt voor iPads met de volgende modelnummers (zie achterkant van uw iPad): A1822 en A1823

Sleep & Wake-up functie.

Bij het sluiten van de iPad hoes gaat de iPad automatisch in slaapstand. Eigenlijk hetzelfde als er op de “uitknop” bovenaan wordt gedrukt. Zodra de iPad hoes weer wordt geopend, gaat de iPad ook weer automatisch aan. Dit wordt veroorzaakt door de magneet die is verwerkt in de voorkant van de hoes.

Standaard.

Deze iPad Hoes biedt niet alleen hele goede bescherming, maar is ook nog eens een standaard. De iPad kan rechtop gezet worden door de gleuven die in de hoes verwerkt zitten. Zo kan er makkelijk bijvoorbeeld een film bekeken worden of een spelletje worden gespeeld.

Het handige van deze hoes is dat hij 360° kan draaien. Dat komt bij de standaard tot uiting. Als de hoes nu namelijk 90° wordt gedraaid, kan de hoes niet alleen in “landschap” stand (in de breedte) maar ook in “portret” (in de lengte) worden neer gezet. Handig als de bekeken app alleen in portret stand kan worden gebruikt.

Materiaal.

Deze iPad hoes is gemaakt van hoogwaardig kunststof en heeft een zeer goede feel en look. De hoes is stijlvol afgewerkt met zachte binnenkant. De stoffen binnenkant heeft een fluwelen feel en verkleint de kans op krassen op het scherm nog meer. Al met al een zeer geschikte hoes voor zowel zakelijk als privé gebruik. Door het elastiek kan de iPad hoes goed gesloten worden en zeer geschikt om mee te nemen in de tas naar school.

  • iPad 2017 Hoes Pied de Poule Klein is op maat gemaakt voor de iPad 2017 (5e generatie).
  • De gehele iPad wordt in deze hoes beschermd.
  • Alle knoppen zijn beschikbaar als de iPad in de hoes zit.
  • Met sleep en wake-up functie.
  • Ook te gebruiken als standaard.
  • Gemaakt van hoogwaardig kunststof.

(EAN code: 8719481993726 ) (ID: 9200000077307126 GIC) Ga je binnenkort ook opnieuw klus gerief kopen in Muggenhol ? iPad 9.7 (2017) Hoes - Pied de Poule (klein motief) - 360° Draaibaar + iPad Schoonmaakdoekjes - GIC in Muggenhol

Klussen in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw item “iPad 9.7 (2017) Hoes – Pied de Poule (klein motief) – 360° Draaibaar + iPad Schoonmaakdoekjes – GIC” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro tot honderden euros 2018 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics Hoesjes in de streek van Veldhoven (Nederland).

Bestellen? in Veldhoven

Er zijn verschillende manieren om koopwaar te vinden in Muggenhol.


Er bestaan veel winkels nabij Veldhoven.

Misschien kan je het ook via het internet bestellen, bv. via bol !! boerenmagie.nl iPad 9.7 (2017) Hoes - Pied de Poule (klein motief) - 360° Draaibaar + iPad Schoonmaakdoekjes - GIC in Muggenhol