iPad 2/3/4 Luxe Smartcase – Bescherm Hoes – Marmer Wit – voor de iPad 2/3/4 (Grobbendonk) ☆

iPad 2/3/4 Luxe Smartcase - Bescherm Hoes - Marmer Wit - voor de iPad 2/3/4 in Grobbendonk

Geschikt voor: Apple iPad 2 | Apple iPad 3 | Apple iPad 4

iPad 2/3/4 Luxe Smartcase – Bescherm Hoes – Marmer Wit – voor de iPad 2/3/4
Bescherming

De iPad 2/3/4 Luxe Smart Case Marmer Wit biedt volledige bescherming aan de voor- en achterkant van de iPad. Het scherm van de iPad wordt afgedekt door de zachte binnenkant van de Smart Case. In tegenstelling tot de kunststof smart case is de achterkant van deze hoes voorzien van een fijn laagje kunstleer. De voorkant is voorzien van een fraaie marmerprint, welke een solide look geeft aan de smartcase.

Functies

Standaard

De iPad 2/3/4 Luxe Smart Case biedt niet alleen goede bescherming van uw iPad, maar is ook zeer handig in gebruik. De uit drie delen bestaande voorkant kan worden opgerold om zo te fungeren als standaard. De iPad kan dan rechtop staan om bijvoorbeeld een film te bekijken, maar ook kan hij in een schuine stand worden neergezet om bijvoorbeeld iets te lezen.

Sleep en wake up functie

Zodra de luxe smart case wordt gesloten gaat de iPad automatisch op slaapstand (dezelfde stand als bij het gebruik van de knop bovenaan uw iPad). Bij het openen van de Smart Case gaat de iPad op deze manier ook weer automatisch aan.

  • Biedt bescherming aan de volledige iPad 2/3/4
  • Achterkant voorzien van een fijn laagje kunstleer
  • Met fraaie marmerprint voor solide look
  • 3-delige voorkant oprolbaar als standaard
  • Mét auto sleep en wake functie
  • Alle functies van de iPad normaal toegankelijk bij ingebruikname

(EAN code: 8719481999933 ) (ID: 9200000075781197 GIC) Zal je straks eveneens opnieuw kleding bestellen in Grobbendonk ? iPad 2/3/4 Luxe Smartcase - Bescherm Hoes - Marmer Wit - voor de iPad 2/3/4 in Grobbendonk

Winkelen in Antwerpen

Meestal wordt jouw goed “iPad 2/3/4 Luxe Smartcase – Bescherm Hoes – Marmer Wit – voor de iPad 2/3/4” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro tot honderden euros 2018 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele goede electronics Hoesjes in de streek van Grobbendonk (België).

Waar? in Grobbendonk

Er zijn verschillende manieren om deals te spotten in Grobbendonk.


Er zijn tal van shops nabij Grobbendonk.

Meestal kan je het ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com !! WWW.boerenmagie.nl iPad 2/3/4 Luxe Smartcase - Bescherm Hoes - Marmer Wit - voor de iPad 2/3/4 in Grobbendonk